EUROFIT® FEST vol. III PRIHAJA!

190

Že tradicionalni rekreativno – dobrodelni dogodek v marcu 2018 ponovna odpira svoja vrata v Športni dvorani Medvode!

Povežimo se v prihajajoči pomladi…

Spektakularna, magična zgodba o gibanju, ki združuje Evropo! Povezana celota, ki skupaj diha za idejo aktivnega in zdravega življenjskega sloga ter spodbuja gibanje in zavedanje, da je le to privilegij in kot tak nekaj neprecenljivega.

Največja fitnes konvencija v Sloveniji, kjer se vrhunski strokovnjaki in prezenterji svetovnega slovesa s področja fitnesa, funkcionalne vadbe, plesa, aerobike, stepa, pilatesa in joge združijo na enem mestu samo zato, da celotni dvorani in Medvodam pričarajo zabavno, energično in gibanja polno izkušnjo, ki je zlepa ne gre pozabiti!

Odmevna mednarodna in nacionalna imena nas bodo prvi marčevski vikend popeljala v magičen svet znanja, zabave in številnih vadbenih novosti! Prepustite se čarobnemu občutku gibanja in dobrodelnosti.

EUROFIT® Fest je dobrodelna zgodba, v okviru dogodka se namreč povezujemo z lokalnimi organi in s finančnimi sredstvi, ki jih v okviru dogodka zberemo, pomagamo gibalno oviranim, da imajo ti lažji in lepši vsak dan.

V okviru projekta Ustvarimo trenutek gibanja bo EUROFIT® FEST že tradicionalno obarvan dobrodelno, v okviru dogajanja bomo z gibanjem tudi zelo pomagali in zbirali sredstva za gibalno ovirane.

Tudi to pomlad želimo nadaljevati in v duhu istoimenskega projekta ozaveščati o pomenu gibanja in privilegiju, ki ga imamo mi sami, veliko posameznikov pa takšnega privilegija nima. Ponovno smo se povezali z lokalno skupnostjo Medvode, s pomočjo katere bomo zbirali prispevke za gibalno ovirano osebo.

Pripravite se na zabaven, čaroben pomladni vikend pod okriljem številnih mednarodnih strokovnjakov, vrhunskih prezenterjev, odličnih predavateljev… Čaka vas obilica atraktivnih vadb, njihova energija, moč, znanje, novi trendi, predavanja, delavnice, ples, atraktivna tekmovanja, … vse bo obarvano z nepozabnimi trenutki gibanja. Na večih prizoriščih se bo zvrstilo več kot 40 prezenterjev iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Italije, Avstrije, Grčije, Argentine, Brazilije, Španije in drugod, srce dogajanja pa bo predstavljal pester sejemski del, kjer se bodo predstavili številni razstavljalci s svojimi izdelki, idejami in storitvami ter tako popestrili aktivno dvodnevno dogajanje v dvorani.

Ne zamudite pomladnega rekreativnega spektakla!

Vabljeni 3. in 4.  marca 2018 v Športno dvorano Medvode.