Otvoritev nove poslovne zgradbe Skupine Počivavšek

0
8468

Vir: Domžalsko-kamniške NOV!CE, 23.maj 2011
Podjetje Skupina Počivavšek d. o. o. od danes posluje v novi poslovni zgradbi na Ljubljanski cesti 110a v Domžalah. Selitev je prinesla ne samo boljše delovne pogoje in večjo ponudbo za stranke, ampak tudi razvoj samega podjetja. Hkrati pa to pomeni tudi pozitiven vpliv na gospodarski razvoj območja Domžal.

Skupina Počivavšek, podjetje, ki združuje tradicijo montaže elektroinštalacij in sodobno projektiranje razsvetljave, se je danes preselilo v nove poslovne prostore v Domžalah. Podjetje se je prej imenovalo Elektro Počivavšek in je od začetkov pred 61 leti svojim strankam zagotavljalo kakovostne in zanesljive storitve elektroinštalacij. Z razvojem so se pojavile tudi nove dejavnosti – prodaja elektroinštalacijskega materiala ter projektiranje razsvetljave. Zaradi razširjene ponudbe je zdaj prišel pravi trenutek, da se panoge združijo pod novim, skupnim imenom – Skupina Počivavšek d. o. o. in svoje delo nadaljujejo v novi poslovni zgradbi.

V pritličju se nahaja Trgovina Počivavšek s pestro izbiro elektroinštalacijskega materiala, kablov, sijalk in sistemov. V nadstropju je moderen salon dekorativnih svetil Svetloba Počivavšek, kjer lahko v prezentacijski sobi doživite raznolikost svetlobnih ambientov. Svoje prostore pa ima v zgradbi poleg same uprave celotnega podjetja tudi Elektro Inženiring Počivavšek, ki se ukvarja z elektroinštalacijami in meritvami.

Poleg lastnih dejavnosti je Skupina Počivavšek tudi zastopnik podjetja Philips Lighting v Sloveniji. Kot člani mreže zastopnikov zagotavljajo izbiro Philipsovih inovativnih dekorativnih svetil in z njimi sodelujejo tudi pri montaži projektov razsvetljave. Tako so opremili učilnico Vegove srednje šole v Ljubljani z razsvetljavo, ki učence spodbuja k zbranosti in večji učinkovitosti med poukom.

Na otvoritvi novih prostorov je poleg ustanovitelja podjetja Andreja Počivavška zbrane pozdravil tudi domžalski župan Toni Dragar. Direktor podjetja Miha Kotnik je ob tem izrazil zadovoljstvo ob selitvi, saj so novi prostori velika pridobitev za zaposlene. Boljši delovni pogoji pa bodo zagotovo vplivali tudi na večje zadovoljstvo strank, ki prihajajo v Skupino Počivavšek.

Oglasno sporočilo