Kronika na območju policijske postaje Kamnik (28.12.- 3.1.2016)

0
4368

28. december 2015
Policisti Policijske postaje Kamnik so obravnavali prometno nesrečo na kamniški obvoznici, kjer je neznani voznik, neznanega vozila, zapeljal desno izven vozišča in trčil v reklami pano, ki je nato padel na ograjo podjetja. Po trčenju je s kraja odpeljal. Nastala je materialna škoda za približno 1.500 evrov. Policisti zbirajo obvestila.

Policisti Policijske postaje Kamnik so bili poslani v trgovski center v Kamniku, kjer je bil v eni izmed trgovin prijet storilec tatvine artiklov. Na kraju je bil s storilcem opravljen razgovor in zoper njega sledi kazenska ovadba na tožilstvo.

29. december 2015
Policisti Policijske postaje Kamnik so bili poslani v Godič, kjer je prišlo do požara v leseni baraki. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec prišel do lesene barake in jo zažgal. Požar so gasilci pogasili, nastala pa je materialna škoda za približno 500 evrov. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

30. december 2015
Policisti Policijske postaje Kamnik so obravnavali prometno nesrečo na Kranjski cesti, kjer je neznani voznik, neznanega vozila pri nepravilnem premiku z vozilom na parkirišču trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Na poškodovanem vozilu je nastala materialna škoda za približno 300 evrov. Policisti zbirajo obvestila o pobeglem vozniku, zoper katerega bodo ustrezno ukrepali.

Policisti Policijske postaje Kamnik so bili poslani na vlom v gostinski lokal v Kamniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta dva neznana storilca z razbijanjem vhoda v gostinski lokal prišla v notranjost lokala, kjer sta odtujila nekaj žgane pijače, blagajno, v kateri je bil dnevni izkupiček, ter denarnico z menjalnim drobižem. Policisti so opravili ogled in zavarovali sledi. Po zbranih obvestilih bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

31. december 2015
Policisti Policijske postaje Kamnik so bili poslani na intervencijo v zasebnem prostoru, kjer je prišlo do prepira in pretepa med družinskimi člani. Do telesnih poškodb pri pretepu ni prišlo, policisti bodo zoper kršitelja v pretepu izdali plačilni nalog.

Policisti Policijske postaje Kamnik so bili obveščeni o požaru na Veliki planini. Ugotovljeno, da je se je iz neznanega razloga vžgala podrast in grmičevje. Gasilci so požar pogasili, koče na Veliki planini pri požaru niso bile ogrožene. Policist o dogodku še zbirajo obvestila.

1. januar 2016
Policisti so bili poslani v stanovanje v Kamniku, kjer je prišlo do spora med zakonskima parterjema zaradi igranja harmonike. Pred prihodom policistov je mož že odšel iz stanovanja in bodo z njim policisti naknadno opravili razgovor.

2. januar 2016
Policisti Policijske postaje Kamnik so bili poslani na pot proti Sv. Primožu, kjer naj bi parkirana vozila ovirala promet. Na kraju so policisti ugotovili, da je bilo parkiranih več vozil, ki pa niso ovirala promet in policisti tako niso ukrepali.

3. januar 2016
Policisti Policijske postaje Kamnik so obravnavali prometno nesrečo na cesti Kamnik – Stahovica, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča in trčil v betonsko ograjo. Do telesnih poškodb v prometni nesreči ni prišlo. Nastala je materialna škoda za približno 2.200 evrov. Zoper povzročitelja je bil izdan plačilni nalog.

Oglasno sporočilo