B ekipa NK Roltek Dob do četrte zaporedne zmage v gosteh

0
3603

Člani B ekipe “Modrih” iz  Doba, vodilne ekipa v 5. SNL,  so v 14. krogu Lige Medobčinske nogometne zveze(Mnz) Ljubljana so v gosteh na Kodeljevem z 2:3 ugnali ljubljanski ND SLOVAN!

»Modri stroj« iz Doba z le enim porazom v sezoni, pa še ta zelo tesen in z minimalno razliko, melje ponovno vse pred seboj. Po Mengšanih(0:7), ljubljanskem Hermesu(1:3), DD Drenu(1:3), so Dobljani zmagali še četrtič zapored in nasprotniku zabili 3 gole. Tokrat ni rešitve za zmago nad varovanci trenerja Dušana Smolnikarja našel ND Slovan.

Mrežo Slovana je že v 6. minuti srečanja načel Gašper Repnik, vendar so gostitelji prek  Mustafe Veliča in dosojene 11-m v 11. minuti rezultat izenačili na 1:1.

Dobljani, ki so vodilna ekipa lige, pa so v naslednjih minutah ponovno močneje »pritisnili«, kar se jim je obrestovalo v 23. minuti, ko je za 1:2 zadel v polno Mark Kern. Do polčasa se rezultat ni več spremenil.

V drugem polčasu pa je že po nekaj minutah, natančneje v 53. minuti,  za povišanje na 1:3 poskrbel Domen Močnik.

Ljubljančani so dvajset minut kasneje z golom Harisa Hasanagiča malce le omilili poraz, tekma se je končala z rezultatom 2:3 za Dobljane, ki tako z naskokom 5 točk in z le enim porazom v sezoni še vedno zasedajo sam vrh lige.

V naslednjem, 15. krogu Lige Mnz Ljubljana, Dobljani doma gostijo Nk Dol.

Tekma bo v Nedeljo, 8.maja 2016(uraTBD) v športnem parku Dob pri Domžalah.

 

  1. krog MNZ LJUBLJANA:

ND Slovan : NK Roltek DOB(B) 2:3(1:2)FT

Velič Mustafa(11′), Hasanagič Haris (73′) ;  Repnik Gašper (6′), Kern Mark(23′)  Močnik Domen (53′)

Čestitke nogometašem in trenerju Dušanu Smolnikarju za četrto zaporedno zmago v gosteh in osvojene nove 3 točke!

Vsi za šampione iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naši  Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič

nk_roltek_dob-b (2) nk_roltek_dob-b (3) nk_roltek_dob-b (4)

Oglasno sporočilo