1. Lions in Rotary golf turnir v Arboretumu – »Povezani za dober namen!«

0
3385

Petek 13. je bil poseben dan. Čeprav je nenehno deževalo, smo se lionsi iz LK Domžale in rotaryjanci iz RK Ljubljana Golf Ilirija odlično in sproščeno zabavali. Družili smo se na prvem golf turnirju za golfiste in negolfiste, vsi pa smo se zabavali s chippanjem v otroški bazenček, ki je stal sredi ribnika. Kljub trudu amaterjev in profesionalcev je velika Isteničeva penina, ki je bila namenjena najboljšemu v chippanju, ostala nepodeljena in je lastnico našla šele na dražbi.

Geslo dogodka je bilo »Povezani za dober namen«, o čemer so pričale tudi posebne spominske rutke, ki so jih imeli vsi udeleženci. Da to niso le besede, so dokazali še isti večer: V Restavraciji Arboretum je istega večera potekla maturantski ples dijakov kamniškega Ciriusa; zavoda za usposabljanje invalidne mladine. Lionsi iz LK Domžale in rotaryjanci iz RK Ljubljana Golf Ilirija smo se že dan prej odločil, da jih presenetimo s donacijo za 500 evrov. Škoda, da se ne da opisati, kako prijetno presenečeni so bili maturanti, njihovi starši in vodstvo šole ob prejemu donacije na maturantskem plesu!

golf1

LK Domžale in RK Ljubljana Golf Ilirija sta zbrala še številne donacije velikosrčnih donatorjev, ki jih bosta podelila socialno šibkim in socialno ogroženim.

Kljub mokremu in mrzlemu vremenu se je v golfu pomerilo več kot 20 tekmovalcev. Skupaj s prijatelji negolfisti pa se jih je na večerji z zabavnim programom zbralo še več kot enkrat toliko. Tako je podelitev pokalov najboljšim potekala v prijetnem vzdušju, ki mu je dala poseben pečat slavnostna akademija ob 20-letnici LK Domžale in svečan sprejem treh novih članov v RK Ljubljana golf Ilirija.

Predsednika klubov, Marko Kuliš (Lions) in Bojan Cestnik (Rotary), sta si bila edina, da se prihodnjega maja spet srečamo. Računamo tudi na vas!

Karolina Vrtačnik
Foto: Matjaž Klemenc

Oglasno sporočilo