Marjan Bolhar bronasti na WAKO North american kickboxing open

0
4186
V Las Vegasu je potekal  WAKO North american kickboxing open za svetovni kickboxing pokal.  Udeležili so se ga atleti iz Gvatemale, Portorika, Mehike, Kanade,  Avstrije, Nemčije, Velike Britanije, Irske, Čila, Brazilije, Ukrajine, Amerike in Slovenije.
V ogromni Continental Hall Las Vegas Center je potekalo istočasno več borilnih  tekmovanj:  Ameriško prvenstvo v Wrestingu, judu, Jiu-jitsu, Brazilskem jiu-jitsu, karateju, IMMAF amateskem mma s 4 ostagoni, North  Ameriške kvalifikacije v kickboxingu trdih disciplin K1-R, Low kicka, full kontakta za Svetovne igre 2017 v kickboxingu , ki  bodo potekale na Poljskem in vsakodnevna  UFC tekmovanja. Tukaj je nekakšna meka borilnih športov.
Marjan Bolhar je osvojil bron v kategoriji 74 – 84 kg. Organizator je kategoriji združil. Bolhar je po tekmovanju v  Las Vegasu obiskal najboljšega boksarja vseh časov Floyda Maywatherja v njegovem TMT Mayweather boxing clubu, do katerega ga je vodilo dve urno pešačenje v eno smer.
Bolharja je sprejel predsednik Wako USA direktor za Ring discipline Rob Zbilski, slikan pa  je bil tudi z dvema promotorjema tega tekmovanja Raymundom Danielsom in Jarrettom Leikerjom.
BB
.
IMG_6129 IMG_6149 IMG_6182 IMG_6227 IMG_6236
Oglasno sporočilo