Kronika policijske postaje Kamnik (od 2.11. do 6.11.2016)

0
2455

02.11.2016
DELOVNA NESREČA V SUHADOLAH
Policisti PP Kamnik so bili poslani v Suhadole, kjer je prišlo do delovne nesreče. Na kraju so policisti ugotovili, da je občan v svojem gozdu podiral drevje, pri čimer mu je na nogo padlo drevo. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan na Ljubljansko urgenco.

03.11.2016
DELOVNA NESREČA V OKOLICI KAMNIKA
V podjetju v okolici Kamnika je prišlo do delovne nesreče. Ugotovljeno je bilo, da je delavec pri dviganju hladilne naprave z dvigalom je huje telesno poškodoval. S kraja je bil odpeljan v UBKC Ljubljana. Obveščen je bil tudi delovni inšpektor.

PROMETNA NESREČA V OKOLICI KAMNIKA
V okolici Kamnika je prišlo do prometne nesreče s pobegom. Na kraju so policisti ugotovili, da je prišlo do oplaženja z vozili pri srečevanju, pri čimer pa je povzročitelj odpeljal naprej brez da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Pri tem je nastala materialna škoda za cca. 300 eurov. Policisti zbirajo obvestila in ustrezno ukrepajo.

04.11.2016
POVZROČITEV TELESNE POŠKODBE
Na Policijski postaji Kamnik se je zglasil občan in povedal, da je se je sprehajal po pločniku, ko je vanj z vozilom namerno zapeljal njemu znani moški in ga podrl po tleh. Policisti še zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo za povzročitev telesne poškodbe.

TATVINA KOLESA Z MOTORJEM
Na območju TPC Perovo je neznani storilec izkoristil odsotnost lastnice kolesa z motorjem in ji ga odtujil. S tem jo je oškodoval za cca. 200 eurov. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

05.11.2016
PROMETNA NESREČA V OKOLICI KAMNIKA
Policisti PP Kamnik so bili obveščeni, da je na regionalni cesti Kamnik – Ločica prišlo do prometne nesreče s pobegom. Na kraju so policisti ugotovili, da je prišlo do oplaženja z vozili pri srečevanju, pri čimer pa je povzročitelj odpeljal naprej brez da bi oškodovanki nudil svoje podatke. Pri tem je nastala materialna škoda za cca. 200 eurov. Policisti zbirajo obvestila in ustrezno ukrepajo.

06.11.2016
PODRTO DREVO NA REGIONALNI CESTI KAMNIK – LOČICA
Policisti PP Kamnik so bili poslani na Maistrovo ulico, kjer se je na vozišču regionalne ceste Kamnik – Ločica podrlo drevo in je bil s tem tam začasno onemogočen promet. Za drevo so poskrbeli Kamniški gasilci.

Oglasno sporočilo