5. Novoletni bazar Vrtca Urša

0
2499

Sklad Vrtca Urša je v sodelovanju s starši organiziral že 5. Novoletni bazar, ki je potekal v soboto, 3. 12. 2016, od 10. – 12. ure, v enoti Češmin. Izdelki, ki so na bazarju ostali so razstavljeni po enotah, tako da lahko tudi tisti, ki se bazarja niste uspeli udeležiti, s prostovoljnimi prispevki donirate v sklad, zbran znesek pa bomo prišteli k že zbranemu znesku.

vrtec_ursa_bazar_2016_1
Kot vsako leto so z otroki izdelke pripravili starši, prispevali pa so jih tudi vsi zaposleni v Vrtcu Urša. Vsaka skupina je imela svojo označeno mizo ali pa sta se združili po dve skupini. Na njih so starši prodajali najrazličnejše izdelke. Ponujali so kreativne izdelke, rabljene knjige, igrače, domače marmelade, med, pecivo, domač čaj in še veliko drugih domačih dobrot.

vrtec_ursa_bazar_2016_2

Na bazarju pa smo tudi letošnje leto gostili glasbeno skupino TheEccentrics, ki nam je skupaj z ostalim dogajanjem pričarala pravo čarobno vzdušje.

vrtec_ursa_bazar_2016

Bazar je odlično uspel, zato se UO Sklada Vrtca Urša iskreno zahvaljuje vsem staršem, njihovim otrokom, glasbeni skupini TheEccentrics, zaposlenim Vrtca Urša, gasilcem PGD Dob in Delavski hranilnici Domžale.

V novem letu, ki prihaja, Vam želimo zdravja, sreče in obilo drobnih pozornosti, ki nam polepšajo vsakodnevno življenje!

Zapisala predstavnica zaposlenih v Skladu Vrtca Urša,
Teja Krečan.

Oglasno sporočilo