Božiček jih ni pozabil

0
2651

Kot vsako leto so se tudi letos vrli funkcionarji kotalkarskega kluba PIRUETA spomnili, da prihaja božično novoletno praznovanje, čeprav so se tokrat odločili za malo drugačen scenarij praznovanja kot vsako leto.
Letos je Božiček obiskal vse tekmovalce, predvsem tiste, ki so bili še zdravi z načinom, da je hotel videti kako se odzovejo na tekmovanjih v umetnostnem kotalkanju.
Organizirali so pravo klubsko tekmovanje z vsemi razpoložljivimi sodniki, seveda na čelu z mednarodno sodnico go. Marijo Brlec.
Nastopilo je 45 tekmovalcev, manjkali so le tekmovalci, ki so bili bolni ali pa so že odšli na zaslužene božično novoletne počitnice.
Vsak je odpeljal svoj dolgi program in pokazali so kaj vse so se naučili od poletja do sedaj. Prisotni so bili v glavnem starši in sorodniki tekmovalk ter nekaj navdušencev, ki imajo radi umetnostno kotalkanje.
Božiček tudi ni pozabil na darila in vsak tekmovalec je prejel pričakovano darilo, tako, da zadovoljstva med njimi ni manjkalo.
Po zaključku letošnjih treningov je sledil nekajdnevni premor nato pa so se v novem letu 2017 ponovno pričeli pripravljati na novo sezono, ki se bo pričela že v mesecu marcu z tekmovanjem obveznih likov v umetnostnem kotalkanju za Pokal Slovenije.

Avtor članka in fotografija : KK PIRUETA

Oglasno sporočilo