Kronika policijske postaje Kamnik (od 13.02. do 19.02.2017)

0
4178

13.02.2017
PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA PEROVEM
Policisti smo na parkirišče TPC Perovo obravnavali prometno nesrečo. Na kraju so ugotovili, da je neznani voznik neznanega vozila trčil v parkirano vozilo oškodovanca in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu povedal svoje podatke. Nastala materialna škoda za približno 500 eurov. Policisti povzročitelja še iščemo.

14.02.2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V ŠMARCI
Neznani storilec je vlomil v stanovanjsko hišo v Šmarci. Na kraju so policisti ugotovili, da je na vzvod vlomil skozi vrata terase in v nadaljevanju pregledal notranjost hiše ter odtujil več kosov nakita. Nastala materialna škoda za cca. 3.000 €.

15.02.2017
TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA S PARKIRIŠČA V KAMNIKU
Na Policijsko postajo Kamnik je poklicala občanka in povedala, da so ji preko noči s parkirišča pred stanovanjskim blokom v Kamniku odtujili njen avtomobil. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznani storilec preko noči na zaenkrat neznan način na javnem parkirišču v Kamniku spravil v pogon avtomobil oškodovanke in ga odtujil. S tem je prijaviteljico oškodoval za cca. 8.000 €. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA NA RC STAHOVICA – ČRNIVEC
Na PP se je zglasil občan in povedal, da je bil prejšnjega dne udeležen v prometni nesreči na RC Stahovica – Črnivec, sedaj pa mu udeleženec kljub dogovoru noče posredovati svojih podatkov. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je voznik tovornega vozila pri vožnji skozi ovinek zapeljal na nasprotni vozni pas, pri tem pa z levim bokom vozila trčil v vozilo oškodovanca. Nastala materialna škoda za cca. 600 €, policisti bodo povzročitelju izdali globo.

16.02.2017
RAZGRAJANJE V GOSTINSKEM LOKALU V KAMNIKU
Policisti smo bili obveščeni, da v enem izmed gostinskih lokalov v Kamniku skupina neznancev razbija inventar. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je v lokal stopila skupina štirih neznanih mlajših moških, pri čimer pa je eden izmed njih brez razloga pričel groziti in razbijati inventar. Nastala materialna škoda za cca. 150 €, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na okrajno sodišče.

17.02.2017
TATVINA DENARJA PREKO SPLETA
Neznani storilec je preko spleta, na neznan način izvršil transakcijo z bančnega računa oškodovanke. S tem dejanjem je oškodovanki povzročil za 187,90 € škode. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na tožilstvo.

18.02.2017
PROMETNA NESREČA NA LJUBLJANSKI CESTI V KAMNIKU
Obveščeni smo bili, da je na Ljubljansko cesti v Kamniku prišlo do prometne nesreče. Na kraju so policisti ugotovili, da je prišlo do prometne nesreče zaradi prekratke varnostne razdalje povzročitelja. V nesreči je na vozilih nastala materialna škoda za cca. 7.000 eurov. Več udeležencev v prometni nesreči je bilo lažje poškodovanih in bodo sami iskali zdravniško pomoč. Policisti bodo zoper povzročitelja izdali globo.

19.02.2017
PROMETNA NESREČA V MOSTAH S POBEGOM
Policisti Policijske postaje Kamnik so obravnavali prometno nesrečo s pobegom v Mostah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj pri prehitevanju s desnim ogledalom trčil v levo ogledalo oškodovanca in nato odpeljal naprej, brez da bi oškodovancu povedal svoje podatke. Policisti bodo voznika izsledili in mu izdali globo. Nastala materialna škoda za cca. 500 eurov.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo