Med dobitniki priznanj kar sedem tekačev KGT Papež

0
2892

V sredo, 22.2.2016, je bila v Domu kulture v Kamniku slovesna podelitev  najboljšim športnikom Občine Kamnik.  Med dobitniki  priznanj je bilo  kar sedem tekačev KGT Papež.

V kategoriji dečki /deklice sta bila prejemnika  Maša Viriant in Rok  Sušnik.

sportna-priznanja- Maša Viriant

Viriant Maša
 je absolutna zmagovalka Pokala SLO v gorskih tekih in trikratna državna prvakinja. Maša je tudi odlična tenisačica in zmagovalka turnirjev, na tekmi TENNIS EUROPE – Girls consulation, je dosegla 3. mesto.

sportna-priznanja- Rok Sušnik

Sušnik Rok
je zmagovalec Pokala SLO v gorskih tekih med starejšimi dečki. Je državni prvak v teku gor-dol in zmagovalec finalne tekme na Šmarno goro. S štafeto dečkov je dosegel naziv državnega prvaka.

V kategoriji kadeti/kadetinje do 17 let  je prejemnik Tine Habjan.

sportna-priznanja- Tine Habjan

Habjan Tine
je zmagovalec Pokala SLO v gorskih tekih. Je državni prvak v disciplini gor. Zmagal je na teku na Grintovec in je bil član reprezentance mladincev na evropskem prvenstvu v Arcu.

V kategoriji člani/članice sta bila prejemnika Mitja Kosovelj in Ana Čufer.

Kosovelj Mitja
je državni podprvak v teku gor-dol. Na 13. svetovnem prvenstvu v gorskem maratonu je bil nosilec bronaste medalje. S strani AZS je prejel zlato plaketo za posebne dosežke v letu 2016. Je kategoriziran športnik mednarodnega in svetovnega razreda.

Čufer Ana
je zmagovalka Pokala Slovenije v gorskih tekih in je državna prvakinja v tekih gor in gor-dol. Na 13. svetovnem prvenstvu v gorskem maratonu je pritekla odlično 17. mesto in bila članica ekipe, ki je dosegla srebrno medaljo, s tem je pridobila kategorizacijo mednarodnega razreda.

V kategoriji veterani/veteranke sta bila prejemnika Miran Cvet in Franci Teraž.   

sportna-priznanja- veterana

Cvet Miran
je zmagovalec Pokala Slovenije in državni veteranski prvak v teku gor in gor-dol. Bil je član reprezentance na svetovnem prvenstvu v Bolgariji, kjer je dosegel odlično 26. mesto. Nosi častni naziv Naj gorski tekač leta 2016.

Teraž Franci
je legenda gorskega teka. V Pokalu Slovenije je dosegel 3. mesto in je državni podprvak v teku navzgor. Na državnem prvenstvu Maraton štirih občin je bil 18. absolutno in drugi v svoji kategoriji. Na prestižnem maratonu v New Yorku je bil 2223. med 51.000 tekači iz vsega sveta.

Iskrene čestitke za prestižna priznanja.

Vse fotografije vir: Kamnik.info
Mira Papež

Oglasno sporočilo