Kronika policijske postaje Kamnik (od 6.3. do 11.3.2017)

0
3906

6.3.2017
TATVINA V TRGOVINI HERVIS
Neznanec je trgovini s športnimi oblačili v Kamniku izvršil tatvino električne rolke xplorer hoverboard coty 6 v skupni vrednosti  399 evrov. Zoper storilca sledi  kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

7.3.2017
TATVINA DENARNICE V LJUBLJANI
Na policijski postaji Kamnik je občan podal prijavo o tatvini denarnice, ki se je zgodila v Ljubljani. Z dejanjem ga je neznanec oškodoval za okoli 300 evrov.

8.3.2017
VLOM V KINOLOŠKO DRUŠTVO
Policisti smo bili obveščeni o vlomu v prostore Kinološkega društva v Košišah. Ugotovljeno je bilo da je neznani storilec z neznanim predmetom na vzvod vlomil skozi manjše okno in na tak način vstopil v del prostorov kinološkega društva, kjer je iz hladilnika odtujil paket šestih piv. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo

9.3.2017
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Policisti smo bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom pred trgovino Lidl. Oškodovanka je parkirala svoje vozilo v parkirni boks pred trgovino in ko se je vrnila do vozila opazila, da je neznani voznik neznanega vozila trčil v zadnji del vozila in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil podatke. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

11.03.2017
TATVINA AKUMULATORJEV IZ STROJA
Policisti PP Kamnik so bili poslani v industrijsko cono Žeje pri Komendi, kjer so oškodovancu odtujili dva akumulatorja iz delovnega stroja znamke New Holland, kateri je bil parkiran na delovišču. S tem so ga oškodovali za 800 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POŽAR NA OBJEKTU V KIKU
Na območju bivšega Kika je zagorelo v enem izmed skladišč, kjer so bile shranjene stare gume naložene s peskom ter nekaj lesenih palet. Na kraju so požar pogasili prostovoljni gasilci in gasilke iz društev Kamnik, Kamniška Bistrica, Nevlje…Policisti še raziskujemo vzrok požara.

NACIONALNA AKCIJA VARNOSTNI PAS
V času med 13.3.2017 in 26.3.2017 poteka nacionalna akcija Varnostni pas, ki je usklajena z evropsko akcijo Satbelt. Tudi policisti PP Kamnik bomo v teh dneh na območju Policijske postaje poostreno nadzirali uporabo varnostnega pasu in zadrževalnih sistemov in uporabo mobilnega telefona  med vožnjo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

 

 

 

Oglasno sporočilo