Dobljani doma ostali “praznih rok”

0
2437
“VEČNI DERBI” DOBILI “MLINARJI”
18. krog v Športnem parku Dob minuli vikend ni “prinesel in odnesel” le kadetskega “večnega” derbija, temveč tudi mladinski “Vas Classico” med Dobljani in Radomljani. Ozračje je bilo naelektreno že pred tekmo, saj sta si nasproti stali ekipi, ki trenutno zasedata vrh 2. SML-zahod. 
Tekma se je pričela agresivno, nogometaši obeh ekip so vložili veliko energije v boj za vsako žogo, a mreži sta mirovali do konca 1. polčasa. 
V nadaljevanju pa je morda malce sporna sodniška odločitev spremenila potek srečanja.
Glavni sodnik srečanja, Šalehar Mitja iz Brusnic, je ob trku dveh nogometašev Doba in Radomelj ter posledičnem padcu po tleh dosodil strel z bele točke za goste, le-tega je uspešno izvedel v 48. minuti Levec Nejc in popeljal Radomlje v vodstvo 0:1.
“Mlinarji” so po vodstvu prevzeli pobudo in pokazali veliko več želje po zmagi, kar se je obrestovalo 54. minuti, ko je svoj drugi gol dosegel Levec Nejc. Z dvema goloma v treh minutah je nato dokončno “pokopal” vse upe Dobljanov na morebitno “vrnitev” v igro še Kopitar Žan, ki je zadel in povišal rezultat na 0:3, oz. 0:4.
“Častni” gol za Dobljane je z izjemnim strelom v 73. minuti dosegel Bečič Denin ter postavil končni rezultat srečanja 1:4.
Radomljani so s to zmago na na lestvici 2.SML-zahod za 1 točko prehiteli Dobljane in zasedli vrh lige.
Kljub porazu čestitke Dobljanom za srčno borbo za vsako žogo.

18. krog 2.SML-zahod
NK Roltek DOB : NK Radomlje 1:4(0:0)FT
Strelci: 
Bečič Denin(73′); Levec Nejc (48′-11m, 54′), Kopitar Žan (69′,72′)

________________________________________________________________________________

Kadetski “Vas Classico”  pripadel sosedom

V derbiju 18. kroga 2. SML-zahod so se v Športnem parku Dob pri Domžalah pomerili kadeti NK Roltek DOB in kadeti “sosedov Mlinarjev” iz NK Radomlje. Slednji so prevzeli pobudo že takoj po pričetku srečanja in gol dosegli že v 2. minuti 1.polčasa, ko je za “rumeno-črne” zadel Zabukovnik Mark.
Dobljani so v 37. minuti poskrbeli za izenačenje, gol za 1:1 je dosegel Zenkovič Dino. Le 5. minut zatem je za ponovno vodstvo Radomelj in rezultat polčasa 1:2 v 42. minuti zadel strelec prvega gola, Zabukovnik Mark.
V drugem polčasu so “Modri” iz Doba bolj pritisnili na vrata gostov, a brez uspeha. So pa zato gostje v 82. minuti povečali prednost. Gol je za povišanje vodstva na 1:3 je dosegel Destani Edison. Do konca srečanja se rezultat ni več spremenil in zmaga je pripadla gostom iz Radomelj.
Klub porazu, čestitke kadetom za srčno borbo na nogometni zelenici.
Foto: Sandi Letnar

NK Roltek Dob : NK Radomlje 1:3(1:2)FT
Strelci: Zenković Dino (37′), Zabukovnik Mark (2′, 42′), Destani Edison (82′)

 

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba! 

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani www.nkdob.si in na naši  Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič

ND8_3850-1ND8_3868-1

Oglasno sporočilo