Ekipno drugi na Perli

0
2472

V zadnjih dneh septembra je bilo mednarodno tekmovanje v umetnostnem kotalkanju v organizaciji Kotalkarskega kluba PERLA iz Solkana.
Tekmovanja so se udeležili tudi umetnostni kotalkarji iz Kotalkarskega kluba PIRUETA. Tekmovanje je štelo za skupinsko uvrstitev za Pokal Slovenije in ekipno tekmovanje za Pokal PERLA 2017.
Ekipno so zasedli drugo mesto kar je glede na pomlajeno ekipo dober rezultat, čeprav so na tem tekmovanju že kar nekajkrat zmagali.
Solidna mesta so zasedle ozirom so na zmagovalne stopničke stopile tekmovalke KATARINA HRIBAR, MAJA IN SARA TROJANŠEK, URH ROZMAN in JANJA BLAŽ.
Zelo razveseljivo je, da nastopa v umetnostnem kotalkanju po dolgem času tudi deček v ekipi PIRUETE in sicer je to URH ROZMAN, ki je pokazal res ogromen napredek v kotalkanju, kajti fant zelo vestno in marljivo trenira komaj dobra pol leta.
V takšnem nadaljevanju bomo o njem še prav gotovo pisali o večjih uspehih kot do sedaj in je pred njim obetavna športna kariera.
V klubu trenutno poteka tudi rekreativna vadba umetnostnega kotalkanja za malo starejše deklice in dečke, ki so se odločili za takšno vrsto rekreacije in je ogromno povpraševanje.
Komaj pa v klubu čakajo na zimsko sezono, ko bo v Športnem parku Domžale zopet začelo obratovati umetno drsališče in na katerem se bo odvijala vadba umetnostnega drsanja pod vodstvom usposobljenih trenerjev umetnostnega drsanja kotalkarskega kluba PIRUETA.

Avtor članka in fotografija: KK PIRUETA

Oglasno sporočilo