Kronika Policijske postaje Kamnik (od 6.11. do 11.11.2017)

0
1840

6. 11. 2017
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Pred pošto na Bakovniku se je zgodila prometna nesreča s pobegom. Z zbranimi obvestili so policisti ugotovili povzročitelja, zoper katerega bodo ustrezno ukrepali.

PONAREJEN BANKOVEC ZA 50 EVROV
V poslovalnici NLB Kamnik so odkrili bankovec za 50 eurov, ki naj bi bil ponarejen. Policisti smo bankovec zasegli in ga poslali v ekspertizo.
Na tem mestu občane opozarjamo na previdnost poslovanju z gotovino, saj se je v zadnjem času na območju Kamnika pojavilo več ponaredkov bankovca za 50
evrov.

7. 11. 2017
SPROŽENA PANIK TIPKA NA POŠTI BAKOVNIK
Policisti Policijske postaje Kamnika so bili poslani na Pošto Bakovnik, kjer je bila sprožena panik tipka. Na kraju smo ugotovili, da se je zaradi tehnične napake sprožila alarma naprava na enem od okencev poslovalnice.

8. 11. 2017
POSKUS VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO
Na območju naselja Križ je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec s primernim orodjem na vzvod poskušal vlomiti skozi pritlično okno hiše, vendar mu to ni uspelo. Pri dejanju je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša 1000 evrov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so obravnavali prometno nesrečo na mestni Murnovi ulici v naselju Kamnik. Do prometne nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega avtomobila. Skupna materialna škoda za okoli 1700 evrov. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

TATVINA V TRGOVINI V QLANDIJI
V eni izmed trgovin Qulandije v Kamniku sta dve neznani osebi izvršili tatvino kozmetičnih artiklov. Zasežena zgoščenka z videoposnetki dejanja, za storilcema pa še poizvedujemo.

POSKUS VLOMA V HIŠO V KOMENDI
Na območju naselja Komenda smo obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo, kjer je neznanec s silo telesa poskušal priti v stanovanjsko hišo, a mu to ni uspelo. Nastala materialna škoda, policisti pa bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

9. 11. 2017
TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
Policisti smo obravnavali tatvino registrskih tablice, ki jih je neznanec preko noči odtujil s parkiranega osebnega avtomobila v Kamniku.

10. 11. 2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V PODGORJU
V večernem času 10.11.2017 je v Pogorju neznani storilec z uporabo vlomilskega orodja vstopil v stanovanjsko hišo ter iz prostorov odtujil za 1000 evrov gotovine in zlat prstan. Po zbranih obvestilih bo napisana kazenska ovadba.

11. 11. 2017
TRČENJE V POTOPNI STEBRIČEK NA KOLODVORSKI
Voznik osebnega avtomobila je na Kolodvorski ulici trčil v potopni stebriček in s kraja odpeljal. Povzročitelj je bil istega dne izsleden, z njim pa je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti, ki je bil pozitiven. Nastala materialna škoda za okoli 1.500,00 eurov. Policisti bodo zoper povzročitelja napisali obdolžili predlog na OS Kamnik.

NESREČA PRI DELU V GOZDU V BLIŽINI NASLOVA LOKE V TUHINJU
Policisti Policijske postaje Kamnik so bili poslani v naselje Loke v Tuhinju, kjer je prišlo do delovne nesreče, v kateri naj bi se poškodoval moški. Na kraju ugotovljeno, da je domačin opravljal dela v lastnem gozdu (sečnja dreves). Med padanjem posekanega drevesa se domačinu ni uspelo pravočasno umakniti in tako je drevo padlo na njega in ga tako poškodovalo, da je na kraju podlegel poškodbam. O dogodku bomo obvešča pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo