Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 11. 12. do 17. 12. 2017

0
2865

11. 12. 2017
VLOM V PICERIJO V TRZINU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v picerijo v Trzinu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod vlomil skozi stranska vrata objekta ter iz notranjosti odtujil predal blagajne. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 500 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

11. 12. 2017
POSKUS VLOMA V HIŠO V MENGŠU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v hišo v Mengšu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod vlomil skozi vrata terase, pregledal notranjost hiše, vendar ni iz nje ničesar odtujil. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 300 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

13. 12. 2017
POSKUS VLOMA V HIŠO V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v hišo v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim predmetom razbil steklo na pritličnem oknu, pregledal notranjost hiše, vendar ni iz nje ničesar odtujil. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 200 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

13. 12. 2017
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti Policijske postaje Domžale so imeli v Ljubljani v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Pri prekrškovnem organu Policijske postaje Domžale bodo policisti zoper kršitelja uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

14. 12. 2017
TATVINA DENARJE IZ HIŠE V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini iz hiše v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec neovirano prišel v odklenjeno hišo ter iz notranjosti odtujil 1000 EUR gotovine. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16. 12. 2017
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli na Rodici v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (1.03 mg/l). Vozniku je bilo začasno odvzeto njegovo vozniško dovoljenje katerega bodo policisti z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

16. 12. 2017
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0.66 mg/l). Vozniku je bilo začasno odvzeto njegovo vozniško dovoljenje katerega bodo policisti z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

17. 12. 2017
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH IN ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (1.00 mg/l) in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku je bilo vozilo zaseženo in odpeljano v hrambo, začasno odvzeto vozniško dovoljenje pa bodo policisti z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

17. 12. 2017
PROMETNA NESREČA V DOMŽALAH IN ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so v Domžalah obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. V postopku s povzročiteljem je bilo ugotovljeno, da je voznik osebno vozilo vozil pod vplivom alkohola (0.82 mg/l). Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, katerega bodo policisti z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

Policisti pri terenskem delu zaznavajo porast kaznivih dejanj, predvsem s področja premoženjske kriminalitete (razne tatvine, vlomi v objekte, itd). V sled navedenega vse občane pozivamo na večji poudarek pri samozaščitnih ukrepih (zaklepanje vrat stanovanj, hiš in vozil, ustrezno zavarovanje vrednejših predmetov, itd).

Policisti policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na
brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo