Živahen novoletni bazar v znamenju glasbene pravljice »Plamen prijateljstva«

0
1849

Včerajšnje pozno popoldne je staro mestno jedro Kamnika postalo center decembrskih družinskih doživetij, saj se je na Glavnem trgu, že osmič po vrsti, odvijal novoletni otroški bazar Vrtca Antona Medveda Kamnik. 

.

“>Kamnik so sprva preplavili otroci in starši, praznična tržnica pa je ponujala pisano paleto ročno izdelanih daril, ki so nastali izpod pridnih rok vzgojiteljic in njihovih nadobudnih varovancev. Pestro dogajanje za vse generacije pa je letos segalo od Glavnega trga vse do »Pravljične hiške«, v kateri so se v sodelovanju z Gimnazijo in srednjo šolo Rudolfa Maistra Kamnik med drugim odvijale tudi otroške delavnice.

.

“>Praznično vzdušje se je ob 17. uri odvijalo na Glavnem trgu, ki ga je napolnil Otroški pevski zbor Vrtca Antona Medveda Kamnik, zbrane pa je ob tej priložnosti z lepimi željami pozdravila ravnateljica Vrtca Antona Medveda Kamnik mag. Liana Cerar. Tudi podžupan Matej Slapar se je pridružil dobrim željam ravnateljice in otrokom ter obiskovalcem zaželel lepe misli ob zaključku leta z željo, da bi bili med seboj prijatelji.

.

“>V izvedbi gledališke skupine in Otroškega pevskega zbora Vrtca Antona Medveda Kamnik smo prisluhnili glasbeni pravljici »Plamen prijateljstva« in tudi letos priklicali enega izmed treh dobrih mož, ki nas obiskujejo v decembru, dedka Mraza, ki je skupaj s številnimi družinami prisluhnil še plesni in glasbeni točki dijakinj in dijakov Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik.

Oglasno sporočilo