Kronika Policijske postaje Kamnik od 26.3. do 29.3.2018

0
2983

26. 3. 2018
TATVINA V TRGOVINI MULLER
Policisti smo bili obveščeni o tatvini izdelka v trgovini Muller. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je občanka izvršila tatvino kozmetičnega izdelka. Storilki je bil pri postopku izdelek zasežen in vrnjen v trgovino. Zoper storilko sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policista sta imela na območju Kamnika postopek z osebo, kateremu je bila zasežena manjša samo zapiralna vrečka v kateri je bila temno grudasto rjava snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Zasežena snov bo z dopisom poslana v analizo. V primeru pozitivne analize na prepovedane droge, zoper občana sledi obdolžilni predlog na okrajno sodišče v Kamniku.

DRZNA TATVINA V ŠMARCI
V Šmarci je znani storilec vstopil v odklenjeno stanovanjsko hišo in na hodniku pregledal oblačila, ko je bil pri dejanju zaloten s strani domačih in je nato iz hiše zbežal. Storilec je bil nato s strani prijaviteljev izsleden in zadržan do prihoda policistov. Policisti so na kraju zavarovali sledi in na podlagi zakona o kazenskem postopku storilcu odvzeli prostost in odredili pridržanje, opravili nujna preiskovalna dela in po dogovoru z državnim tožilcem pridržanje po nekaj urah zaključili. Zoper storilca sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

27. 3. 2018
PROMETNA NESREČA V ZGORNJIH STRANJAH
Policisti so obravnavali prometno nesrečo v Zgornjih Stranjah do katere je prišlo zaradi vzvratne vožnje povzročitelja v parkirano vozilo. S povzročiteljem je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,55 mg/l. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

28. 3. 2018
VLOM V VOZILO
Na policijsko postajo se je zglasil občan in prinesel 5 nabojev neznanega kalibra v okvirju za polnjenje, katere je našel ob poti na hrib Kužna. Napisan zapisnik o najdenih predmetih, naboji pa bodo poslani v skladišče Ministrstva za notranje zadeve.

29. 3. 2018
SPOR V DRUŽINI NA OBMOČJU DOMŽAL
Policisti so bili obveščeni o sporu med očetom in sinom na območju policijske postaje Domžale. Ugotovljeno, da je do spora in odrivanja prišlo, ker sin ni želel s starši v Bosno. Med samim postopkom so bili sinu zaseženi trije zavitki z neznano rjavo grudasto-praškasto snovjo. Omenjeni zavitki so bili zaradi suma, da gre snov, ki je po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

PROMETNA NESREČA NA OBMOČJU DOMŽAL
Na Viru pri Arkadiji je zaradi izsiljevanja prednosti v križišču prišlo do prometne nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami z udeležbo dveh vozil. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo