Rekreacijski dobrodelni turnir trojk za otroke s posebnimi potrebami; 21. aprila

105

Torej v soboto 21. aprila 2018 ob 9.00 uri, se bo začel rekreacijsko športni dogodek in sicer  1.DOBRODELNI TURNIR TROJK V KOŠARKI. Tekme se bodo odvijale na igrišču v Šmarci, pri gasilskem domu. Prijavnina za ekipe po 3 člane znaša 30 €. Kompletni izkupiček bomo namenili projektu URESNIČIMO SANJE , ki je za otroke s posebnimi potrebami.

Nagrade za najboljše bodo izdelali ti otroci sami v obliki lesenih medalj. Vsaka ekipa pa bo dobila tudi zahvalo za njihovo sodelovanje in dobroto.

Za gledalce bo vstop prost , veseli pa bomo če boste v skrinjico s prostovoljnimi prispevki stisnili evro ali dva in s tem omogočili tem otrok, da jim uresničimo sanje, in da mi z vašo pomočjo uspe, da omogočim 7-im otrokom, od tega so štirje na invalidskih vozičkih, da bi lahko odšli za nekaj dni v Izolo. To bi bil za njih tabor ob enem pa tudi končni izlet, za 5 devetošolcev , saj letos zaključujejo osnovno šolo in brez vaše pomoči ne bodo imeli tega izleta.

V kolikor pa bi kdo želel podpreti ta dogodek od obrtnikov in firm, pa bo tudi možnost , da jim izobesimo reklamo kot sponzorja.

Vabim vas, da naredimo nekaj dobrega zase, ter s tem tudi sočloveka, ki potrebuje vašo pomoč.

Prijave so že odprte. Prijavite se lahko na meil; simon30ster@gmail.com.  Starostne omejitve ni saj bomo naredili starostne skupine. Prijavijo se lahko tako moške kot ženske ekipe, ter otroci.

Poskrbljeno pa bo tudi za otroške delavnice.

V kolikor vas zanima več informacij, pa lahko pokličete na telefon; 070-477-702

SOOBLIKUJTE VESELO SOBOTO 21. APRILA in vabim čim več ekip , da se prijavite.