Delitev točk v Radomljah

0
1795

V slovenski ženski nogometni ligi sta se za točke pred televizijskimi kamerami pomerili ekipi Moje-lece.si Radomlje in Telemach GMT Beltinci. Dekleta obeh ekip so pokazala zelo borbeno predstavo, ki pa na koncu ni dalo zmagovalk. Tekma se je končala z začetnih 0-0.

Zaradi reprezentančnih obveznosti članske reprezentance in reprezentance do 19 let so se v ekipi vrnile reprezentantke, ki so zastopale Slovenijo v teh kategorijah. Okoli 250 gledalcev je lahko spremljalo pravi derbi, kjer se je večina igre odvijala med obema kazenskima prostoroma. Nekaj več so imele od igre gostje, najbližje pa so bile zadetku v 39. minuti, ko je vratarka Radomljank Pia Božič, ki je med vratnicama zamenjala poškodovano Niko Šapek, žogo po strelu Špele Kolbl z razdalje odbila v prečko, strel Tinkare Frangež z glavo je nato še enkrat odbila v prečko, na koncu pa jo je ukrotila. Radomljanke so najresneje zapretile prek Lane Golob, katera je prišla do strela po kotu, žoga pa se je od branilke Pomurja nato odbila v kot.

tl_files/news_images/news_images_clanice/15.4.2018_Rad_Pom2.jpg

V drugem delu igre so gostje nekoliko bolj pritisnile proti domačim vratom, a žoga ni šla mimo Pie Božič. Ta se je nekajkrat izkazala z obrambami, streli pa so končali tudi za njenim golom. Do priložnosti so prišle tudi rumene, a streli Ane Milović, Barbare Kralj in Katarine Gadnik niso bili natančni, tako da je ostalo pri rezultatu 0-0. Po prodoru Ane Milović pa se je izkazala tudi vratarka Zala Meršnik, ki je žogo ustavila z nogami.

tl_files/news_images/news_images_clanice/15.4.2018_Rad_Pom3.jpg

15. krog SŽNL, Športni park Radomlje
ŽNK Moje-lece.si Radomlje – Telemach GMT Beltinci 0-0
Gledalcev:
250
Opomini: Križaj; Šoronda, Kolbl.
Sodniki: Andraž Stojanoski (glavni sodnik), Mihael Ovnik, Tomaž Oblak (pomočnika).

ŽNK Moje-lece.si Radomlje: Božič, Križaj, Agrež, Golob, Klopčič (Vrhovnik 74.), Gadnik (K), Milović, Vindišar (Kumer 59.), Kralj, Ulbin (Shaqiri 76.), Jerina (Kuštrin 69.). Na klopi: Jagarinec, Žejen, Čagran. Trener: Gregor Mohar.
Telemach GMT Beltinci: Meršnik, Prša (K), Korošec, Rozmarič, Šiftar, Makovec, Česnik, Kolbl, Zajmi, Frangež (T. Nemec 64.), Šoronda (Hofman 29.). Na klopi: Nemet, Sok, Žolek, N. Nemec. Trenerka: Nuša Ladinek.

A.S.
Foto: Rok Zore

Oglasno sporočilo