Skupščina Gasilske zveze Kamnik

0
3661
Včeraj je v prostorih Kulturnega doma Šmarca potekala redna letna skupščina Gasilske zveze Kamnik. Poleg predsednika in poveljnice Gasilske zveze Kamnik Marjana Semprimožnika in Simone Oblak, delegatov in delegatk iz naših gasilskih društev, so se skupščine udeležili tudi podžupan Igor Žavbi, predstavnik GZ Slovenije, predstavnika Civilne zaščite Kamnik ter predstavniki sosednjih gasilskih zvez Komenda, Mengeš, Domžale, Moravče, Litija, Šmartno pri Litiji in Žalec.

 

Z opravljenim delom v preteklem 5-letnem mandatnem obdobju je zadovoljen predsednik Marjan Semprimožnik kot tudi poveljnica Simona Oblak, ki je v svojem poročilu poudarila, da je Gasilska zveza Kamnik dobro organizirana, dobro deluje in dosega lepe rezultate na bolj ali manj vseh področjih. Lahko bi rekli, da so dosegli visok, zavidljiv standard, tako na področju organiziranosti, opremljenosti, še bolj pa na področju usposobljenosti in pripravljenosti.

Tokrat je bilo na skupščini izvoljeno tudi novo vodstvo in organi Gasilske zveze Kamnik. Za predsednika je bil izvoljen Tomaž Zabavnik, za poveljnika Gašper Baloh.

Zbrane je nagovoril tudi podžupan Igor Žavbi. Gasilski zvezi Kamnik se je ob tej priložnosti zahvalil za dobro sodelovanje v preteklem mandatu in hkrati ob izvolitvi iskreno čestital novemu vodstvu. Verjame, da bo sodelovanje dobro tudi v prihodnje, da bo gasilska zveza delala še naprej uspešno.

Vir: Občina Kamnik

Oglasno sporočilo