Kronika Policijske postaje Kamnik od 2.7. do 8.7.2018

0
2423

2. 7. 2018
Nadlegovanja po telefonu

Občanka je na policijski postaji podala prijavo zaradi nadlegovanja po telefonu. Zoper storilca sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje Zalezovanje.

2. 7. 2018
Ponarejen bankovec

V banki NLB je bil odkrit sumljiv bankovec za 50 EUR. Bankovec je bil zasežen in bo poslan v analizo. V primeru, da je bankovec ponarejen bo zoper podana kazenska ovadba.

3. 7. 2018
Prometna nesreča na območju Most
Policisti so bilo obveščeni o manjši prometni nesreči na območju Most. Ugotovljeno, da sta se udeleženca o krivdi dogovorila sama, izdano pa jima je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

3. 7. 2018
Odtujil več šamponov in gelov za kopanje
V trgovini v Šmarci je storilec s prodajnih polic odtujil več šamponov in gelov za kopanje, nato pa je trgovino zapustil ne da bi plačal. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

3. 7. 2018
Tatvina kolesa v Kamniku
Policisti so obravnavali tatvino kolesa v Kamniku. Storilec je iz odprte garaže odtujil moško gorsko kolo Fuji, model. Nevada One 1, velikost koles 29″, črno/zelene barve. O storilcu policisti še zbirajo obvestila.

3. 7. 2018
Vlom v kiosk s hitro prehrano
Obveščeni smo bili o vlomu v kiosk s hitro prehrano na območju Kamnika. Storilec je vlomil v kiosk, nato pa iz prostorov odtujil menjalni denar. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

4. 7. 2018
Kazala znake psihičnih motenj
Policisti so bili tega dne s strani občanke dvakrat obveščeni o sumljivem moškem stanovanjskem bloku na območju Kamnika. Na kraju so policisti ugotovili, da prijaviteljica kaže znake psihičnih motenj, zdravnik ZD Kamnik pa je zanjo odredil hospitalizacijo.

5. 7. 2018
Prometna nesreča na območju Mengša
Na območju Mengša je prišlo do prometne nesreče v kateri so bile tri osebe lažje poškodovane. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče najverjetneje prišlo zaradi bolezni povzročitelja, ki je trčil v drugo vozilo.

5. 7. 2018
Vlom v stanovanje na območju Kamnika

Policijska postaja Kamnik je bila obveščena o vlomu v stanovanje na območju Kamnika. Ugotovljeno je bilo, da je storilec splezal v prvo nadstropje in nato skozi odprta vrata terase vstopil v stanovanje. V stanovanju je storilec odtujil več nakita iz žlahtnih kovin z dragimi kamni, nastala pa je večja materialna škoda zlatega nakita. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

6. 7. 2018
Tatvina registrske tablice

Na območju Velike planine je prišlo do tatvine registrske tablice. O dejanju policisti še zbirajo obvestila, o zadevi pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

7. 7. 2018
Prometna nesreči na območju Kamnika
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči na območju Kamnika. Ugotovljeno je bilo, da je povzročitelj izsilil prednost drugemu vozniku avtomobila. Nastala je materialna škoda, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

7. 7. 2018
Naznanil grožnje zoper življenje
Na policijski postaji se je zglasil občan, ki je naznanil grožnje zoper življenje s strani znane osebe. Zoper osumljenega sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

8. 7. 2018
Sum prepovedane droge
Policisti so pri opravljanju nalog v Kamniku zasegli neznano zeleno posušeno snov, rastlinskega izvora, zaradi suma, da gre za prepovedano drogo. Po analizi zoper kršitelja sledi ustrezen ukrep.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo