Kaj se dogaja v Zaborštu?

0
5522

Poziv!

Pozivam Vas gospod župan ali Vas vodja oddelka za urejanje okolja ali Vas lastnik podjetja Preza d. o. o. pa Vas gospod lastnik SPC Škerjanec d. o. o. ali pa Vas svetniki LTD in Vas svetniki SDS, da si zamenjamo bivališča.

Nudim Vam prijetno bivanje ob parkirišču za tovornjake, kjer boste imeli priložnost poslušati zaganjanje dizelskih tovornjakov iz različnih krajev Slovenije in tujine, podnevi in ponoči, včasih tudi med konci tedna. Pozimi tudi po dve uri skupaj.

Nudim Vam tudi prijetne dišave po čudovitem smradu izpušnih plinov, ki so obenem rakotvorni.

Prilagam idilične fotografije, da se prepričate o čudovitem pogledu na tovornjake.

Lahko uživate ob ropotu iz avtopralnice za tovornjake, kmalu pa še ob ropotu iz avtopralnice za avtomobile.

Verjamem, da si zaslužite takšno razkošje, sama se bom pa zadovoljila s pogledom, ki mi bo nuden, ko se preselim v enega od Vaših bivališč.

Polega tega Vam bom nudila še planirano čudovito poslovno industrijsko cono, ki bo namenjena dejavnostim za oskrbo tovornih vozil in osebja za potrebe prometa.

Mislim, da si takšno razkošje, kot Vam ga jaz nudim, težko privoščite še kje drugje, kot v Zaborštu, v Domžalah ob mojem bivališču.

Ne bo Vam žal za zamenjavo.

»Zadovoljna« občanka Domžal, ena od pobudnikov civilne iniciative Zaboršt proti industrijski coni in za ukinitev prostorske zasnove za PARKIRIŠČE ZABORŠT.

Darinka Hace
Ihanska 19, Zaboršt, Domžale

Oglasno sporočilo