Mavrične počitnice

0
2112
bty

V Športno atletskem društvu Mavrica izhajamo z otrok, narave in gibanja+. Doživljanja, ki jih ponudimo našim otrokom v času poletnih in drugih počitnic so zanje neprecenljive narave. Naučimo jih živeti z naravo, ob naravi in pripravljamo jih na življenjsko odgovornost do narave, ljudi in živih bitij.

Nekateri otroci si sploh ne predstavljajo, kako bi preživeli čas počitnic brez televizije, računalnika, tablice ali telefona. Pri nas, Vsaj tistih 8-9 ur tega res ne doživljajo. Posvetimo se medsebojnim pogovorom, razgovorom, delitvi mnenj, predlogom… Smejimo se, veselimo se, poslušamo se.

V počitniškem času smo veliko otrok naučili uporabljati nož, jim vlivali samozavest, da zmorejo, bodo in so!, tisto kar si želijo in čutijo, da lahko.

Spletejo se marsikatera prijateljstva in v počitniškem tednu doživijo kanček samostojnosti, trdnosti, odgovornosti, poguma in inovativnosti .

Otroci so naše srce, naša dejanja, naše ogledalo. Omogočamo jim zdravo otroštvo, polno doživetij.

Jesen v Mavrici prinaša raznolika gibanja. Otroci, odrsali in družine boste lahko uživale spet v tekočih vadbenih procesih, seveda pa tako kot vsako leto razpišemo tudi kakšen nov program.

Letošnje leto bodo to programi za otroke ŠPORTAJMO, ZDRAVA VADBA Z JOGO ZA OTROKE in ABECEDA GIBANJA.

Za družine imamo mesečni program KOLESARIMO DRUŽINSKO. Za odrasle pa JOGA PLESA, PILATES in vadba z dojenčki BUCI GIB, ki bo namenjena mamicam, očkom in otroku.

Toplo vabljeni v pogled na našo spletno stran www.sadmavrica.si.

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

bty
Oglasno sporočilo