Zavajanje javnosti Urada župana Občine Domžale

0
3930

Danes popoldan, ob 16.05 smo prejeli še manjkajočo podatek o stroških ureditve okolice zgradbe, ki je v občinski lasti, na Ljubljanski 70, v Domžalah.

Odgovor Urada župana Občine Domžale:
Celotna ureditev okolice Ljubljanske ceste 70, je znašala 46.276,06 EUR z DDV.
Torej skupni strošek avtobusne postaje in z ureditvijo okolice znaša 80.448,26 EUR

_____________________________________________________________________

Še vedno čakamo na odgovor Občine Domžale, kolikšen je bil strošek ureditve okolice pred občinsko zgradbo na Ljubljanski 70 v Domžalah!

______________________________________________________________________

Objava na spletni strani Občine Domžale 11.9.2018:

Nova solarna avtobusna postaja v Domžalah

Glavna avtobusna postaja v središču mesta je danes dobila povsem novo podobo. Od danes naprej avtobus občankam, občanom in drugim potnikom ustavi na popolnoma prenovljeni avtobusni postaji v smeri Ljubljane. Občina Domžale je poleg novega avtobusnega postajališča celostno uredila tudi okolico Ljubljanske ceste 70, ki bo po besedah župana Občine Domžale, Tonija Dragarja, prispevala k še lepšem izgledu središča mesta. Dela so vključevala prestavitev vodovodnih priključkov, ureditev nove servisne poti, novega tlakovanja ter zasaditev in zatravitev površin.

Na novo urejeno moderno avtobusno postajališče zajema nadstrešnico, ki ima novejši in bolj sodoben videz. Streha nadstrešnice je v celoti prekrita s solarnimi paneli. Za osvetlitev nadstrešnice so nameščene LED svetilke. V zimskem času boste lahko med čakanjem na avtobus posedeli na novih ogrevanih klopeh in napolniti telefon. Nameščenih je osem USB polnilcev, na polici nadstrešnice pa sta nameščena tudi dva polnilca za brezstično polnjenje. Na novi postaji je lociran tudi nov LED zaslon namenjen koristnim informacijam in ostalem dogajanju v občini Domžale. Poleg tega nova postaja vključuje tudi defibrilator AED. Znesek celotne prenove avtobusnega postajališča znaša 34.172,20 EUR z DDV. »Verjamem, da boste novo pridobitev z veseljem uporabljali in da bo vaše čakanje na avtobusni postaji bolj prijetno. Ponosni smo tudi na to, da so Domžale prve v Sloveniji z moderno solarno avtobusno postajo, ki je vsekakor bolj pregledna in prijazna občanom,« je še dodal župan Toni Dragar.

Občina Domžale, Urad župana

_______________________________________________________________

 

 

 

Oglasno sporočilo