Šok pred zaprtimi vrati občinske volilne komisije Kamnik

0
2208

Po tem, ko je Sandi Uršič s svojimi podporniki včeraj v času uradnih ur neuspešno potrkal na vrata občinske volilne komisije Kamnik, bo jutri ponovno skušal oddati zadostno število zbranih glasov za vložitev kandidature za kamniškega župana. Sandi Uršič, ki je kot prvi zbral dovolj podpore kamniških volivk in volivcev, bo na županskih volitvah kandidiral neodvisno.

Spomnimo, mag. Matej Tonin, takratni predsednik državnega zbora Republike Slovenije, je 13. julija razpisal redne volitve v občinske svete in redne volitve županov, roki za volilna opravila pa so začeli teči na ponedeljek, 3. septembra. A v Kamniku si zakonodaje očitno niso prebrali, saj jih je Sandi Uršič včeraj, čeprav v času uradnih ur, s svojim poskusom vložitve kandidature presenetil.

Ker menimo, da je takšno delovanje javne uprave nedopustno in ker smo prepričani, da so se v podobnih situacijah pred zaprtimi okenci znašli že številni občani Kamnika, vas vabimo, da jutri skupaj preverimo, kaj se dogaja s kamniško občinsko volilno komisijo.

Sandi Uršič bo v sredo, 19. septembra ob 8. uri ponovno skušal vložiti kandidaturo za župana.

Za Volilni štab Sandija Uršiča
David Šućur

Oglasno sporočilo