Kronika Policijske postaje Kamnik od 8.10. do 14.10.2018

0
3140

8.10. 2018
POSKUS VLOMA V HIŠO
Policisti so na Klancu obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo, kjer je neznani storilec preko noči poskušal na vzvod skozi okno pisarne vlomiti v hišo, vendar je od nato dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

INTERVENCIJA V LOKALU
V Kamniku je v enem izmed gostinskih lokalov razgrajal gost. Slednji ni bil postrežen, zato je vpil in metal pepelnike po tleh. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

POSKUS VLOMA V VOZILO
Na policijsko postajo se je zglasila oškodovanka in prijavila poskus vloma v vozilo na območju Cerkelj na Gorenjskem. Ugotovljeno, da je neznani storilec poskušal vlomiti skozi prednja leva vrata vozila, vendar v notranjost ni prišel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

9.10. 2018
TATVINA PARFUMOV V DROGERIJI
V drogeriji Tuš je nekdo odtujil več parfumov v skupni vrednosti 335 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

SPOR MED BRATOM IN SESTRO V SUHADOLAH
Policisti so v Suhadolah obravnavali intervencijo, in sicer je prišlo do verbalnega spora med bratom in sestro zaradi umazanih stopnic in nesnage na dvorišču pred hišo. Do kršitve javnega reda in miru ni prišlo zato bo napisan uradni zaznamek o ne uvedbi postopka.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli v Kamniku v postopku osebo, kateri so na podlagi 52.člena ZNPPol in proti Potrdilu o zasegu predmetov zasegli ročno zvit cigaret z neznano posušeno rastlino, PVC samozapiralna vrečka z neznano zeleno rastlino in alu zavitek z rjavo smolnato snovjo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

10.10. 2018
POŠKODOVANJE VOZILA PRI LIDLU
Na parkirišču trgovine Lidl smo obravnavali poškodovanje vozila, kjer je neznani storilec z neznanim predmetom poškodoval celotno levo stran parkiranega vozila. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

GLASNA GLASBA
S strani občanke smo bili obveščeni o glasni glasbi iz stanovanja stanovanjskega bloka v Kamniku ter motenju nočnega miru in počitka. Policisti so na kraju ugotovili kršitev in kršitelju izdali plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

11.10. 2018
INTERVENCIJA V TRGOVINI SPAR
V trgovini Spar v Kamniku smo obravnavali verbalni spor med varnostnikom in stranko. Sprla sta se zaradi neprimernega vedenja otroka stranke v trgovini. Po zbranih obvestilih in pregledu videonadzorih kamer sledi ustrezen ukrep.

12.10. 2018
PONAREJEN BANKOVEC
S strani zaposlene na Novi Ljubljanski banki smo bili obveščeni o ponarejenem bankovcu za 10 evrov, ki so izločili pri štetju dnevnega izkupička nekega podjetja. Bankovec je bil poslan na ekspertizo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

13.10. 2018
ZASEG VOZILA
Patrulja policijske postaje Kamnik je imela v Kamniku v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja zaradi česar mu je bilo omenjeno vozilo proti potrdilu o zasegu predmetov začasno zaseženo in odpeljano v hrambo. Sledi obdolžilni predlog na OS Kamnik.

14.10. 2018
TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
Policisti smo bili s strani občana obveščeni o tatvini registrskih tablic, ki mu jih je neznanec odtujil s parkiranega vozila. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here