Veš, kaj vse lahko narediš z medvedkom?

0
2061
Aida, Jaka in Rudi s producentko Barbaro in že podarjenimi medvedki, juhu 

Veliko, resnično veliko. Z medvedkom (ali katerimkoli drugim pliškotom, ki leži pri vas doma v kotu in ga vaši otroci ne uporabljajo več) lahko pričaraš nasmeh otroku, ki sicer pod smrekico ne bi našel ničesar.

Podari medvedka in radio Hit ga bo z Anino zvezdico odpeljal pod jelko otrok iz ogroženih družin!

A ni to največ, kar lahko storite za otroka, ki ga ne poznate? Predstavljajte si, kako bi bilo, če tudi vi svojemu otroku ne bi mogli kupiti prav nič za pod jelko. Nič za Božič in novo leto. Ker pač ne gre. Iz kakršnegakoli razloga že, ponavadi je posredi bolezen, enostarševska družina, neznosne razmere bivanja in še bi lahko naštevali.

Ko se boste poistovetili z njimi, verjamemo, da se boste takoj spravili k delu in doma pobrali vse igrače, ki jih lahko podarite naprej. Na radiu Hit poteka dobrodelna akcija, ki bo skupaj z Anino zvezdico poskrbela, da bo še več otrok dobilo darilo!

Prinesite svoje igrače do 20. decembra na radio Hit (Ljubljanska 36, Domžale) in v teh predprazničnih dneh razveselite še druge otroke! Aida, Jaka in Rudi vas čakajo vsak delovni dan od 9h-18h in veseli bodo tudi vaše družbe!

Morda pa se nas odločite obiskati v tednu od 17. – 21. Decembra? Tudi prav, potem obstaja velika verjetnost, da boste srečali prav vašega najbolj priljubljenega znanega pevca ali pevko, saj radio Hit v tem tednu pripravlja Veseli december in dneve odprtih vrat, kjer bodo vsako uro od 6h do 18h gostili vsaj enega znanega Slovenca ali Slovenko! Obiskalo nas bo kar prek 60 znanih Slovenk in Slovencev. Pridite in se fotografirajte z njimi, veselo bo! Pa ne pozabite na koš igrač J

Avtor fotografij: radio Hit in arhiv radia Hit

Neisha lani
Aida se je rada igrala z medvedki 
Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here