Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 10. 12. do 16. 12. 2018

0
2375

10. 12. 2018
TATVINA BUNDE V TRGOVINI V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini bunde v trgovini v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v trgovini odtujil moško bundo, črne barve, znamke Pierre Cardin. Z opisanim dejanjem je neznani storilec podjetje oškodoval za 212,99 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

10. 12. 2018
TATVINA KOLESA NA RODICI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini kolesa na Rodici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v bližini železniške postaje odtujil tam parkirano, zaklenjeno, žensko, treking kolo Nakamura, belo-modro-roza barve. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 250 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

14. 12. 2018
ZASEG DROGE V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Pri prekrškovnem organu policijske postaje Domžale bodo policisti zoper kršitelja uvedli hitri postopek z izdajo odločbe oziroma bo podan obdlolžilni predlog na pristojno sodišče za prekrške.

14. 12. 2018
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod odprl drsna vrata dnevne sobe in na navedeni način prišel v stanovanjsko hišo, katero je pregledal in izvršil tatvino nakita, spominsko medaljo in spominske kovance. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 1.600 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

14. 12. 2018
VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v osebni avtomobil v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem razbil steklo na vratih ter tako prišel v notranjost ter izvršil tatvino denarnice z dokumenti. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 220 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

15. 12. 2018
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V TRZIN
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Trzinu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod odprl vhodna vrata stanovanjske hiše in tako prišel v notranjost, katero je pregledal in izvršil tatvino denarja. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 1.000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16. 12. 2018
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0,79 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško dovoljenje katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

TATVINA LESA V KRTINI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini lesa v Krtini. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v Krtini odtujil tam zložen les. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 1.500 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Policisti Policijske postaje Domžale občane opozarjamo, da se bliža čas praznikov, kar večina ali pa vsaj nekateri izkoristijo tudi za krajše počitnice, še posebej ob dejstvu, da so v tem obdobju tudi šolske počitnice. V tem času se policija sooči s problematiko, ki je povezana z izvedbo posameznih javnih zbiranj, varnostjo cestnega prometa (zimske razmere in podobno), zaradi odsotnosti ljudi od doma pa tudi s problematiko
kaznivih dejanj. Vsled opisanega vse občane pozivamo k dvigu samozaščitnih ukrepov (zaklepanje vrat stanovanj, hiš in vozil, ustrezno zavarovanje vrednejših predmetov, itd).

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here