Praznični veseli december na radiu Hit z gosti se je začel!

0
2139

Včeraj je prvi dan norega tedna na radiu Hit, ko vsako uro od 6h zjutraj do 18h zvečer gostijo same znane Slovence, od glasbenikov do znanih osebnosti. In tako bo vse do petka, skupaj bo radio Hit obiskalo prek 60 znanih!

Včeraj so jih med drugim obiskali Društvo mrtvih pesnikov, Tomaž Domicelj, Orleki in 6 Pack Čukur, Luka Sešek, Nik in Aneta iz Kmetije, člani KK Helios Suns, Nino, Ana Lukner z Anine zvezdice (prek katere zbiramo igrače za otroke), Domen Valič in Sašo Stare, oglasil se je tudi Samuel Lucas s hčerko Arijano, pa Tanja Ribič z Đurom, ki je bil tudi režiser vseh Hitovih festivalov. Za konec se je oglasil še Jan Plestenjak, ki bo imel prav na Božič, 25. decembra, tudi koncert v Domžalah.

Vsak gost je prinesel svojo igračo ter napisal posebno sporočilo otroku, ki bo igračo dobil. Vse igrače v okviru dobrodelne akcije Podari medvedka bo Anina zvezdica dostavila otrokom, ki sicer pod jelko ne bi našli ničesar.

Ja, zelo je bilo pestro, saj so voditelji Aida, Jaka in Rudi za vse pripravili izjemne (govorne in pevske) izzive, svoja vprašanja pa so prispevali tudi poslušalci radia Hit.

Danes bodo z nami: Victory, Ranko Babič, Nuša Derenda (tudi zmagovalka prvega Hitovega festivala), Challe Salle, Neisha in Špela Grošelj, Omar Naber, prideta pa tudi Adi Smolar, Jasna Kuljaj in še Boris Kobal.

PR Radio Hit

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here