V Kamniku slikarska razstava akvarelov Marjana Brezovščka

0
1756

9.1.2019 se je v preddverju občinske stavbe odvijalo odprtje slikarske razstave akvarelov avtorja Marjana Brezovščka. Razstavo pa je odprl župan Matej Slapar. 

Gospod Marjan Brezovšček prihaja iz Slovenskih Konjic in je ljubiteljski slikar že 20 let, aktivno se s slikarstvom ukvarja zadnjih pet let. Samostojne slikarske razstave je imel dvakrat v Termah Olimie v Podčetrtku in enkrat v Kulturnem domu v Slovenskih Konjicah, svoja umetniška dela je predstavil tudi na skorajda vseh skupinskih razstavah Društva likovnikov in fotografov Slovenske Konjice.

Slika v zahtevni slikarski tehniki, teme akvarelnih del so tihožitje, veduta in krajina. Navdihuje ga narava v vsej svoji lepoti in preprostosti kot je preprost tudi sam.

Ob odprtju razstave je se je zbranim predstavil avtor razstave Marjan Brezovšček, župan Matej Slapar pa pričujočo razstavo odprl z željo, da bi si jo ogledalo čim več obiskovalcev. Pri tem je izrazil veselje, da je bil avtorjev navdih tudi naš Kamnik in bodo stene občinske stvabe krasila čudovita slikarska dela.

Vljudno vabljeni k ogledu prodajne razstave (za dodatne informacije se morate obrniti na avtorja razstave), ki bo v prostorih Občine Kamnik na ogled do predvidoma srede, 6. februarja 2019, in sicer v času uradnih ur Občine Kamnik, torej v ponedeljek, od 8. do 12. ure in od 13. do 15. ure, v sredo, od 8. do 12. ure ter od 13. do 17. ure in v petek, od 8. do 13. ure.

.”> .”>
.”> .”>
.”> .”>

Vir: Občina Kamnik

Oglasno sporočilo