Ciril Grkman Cufi ostaja predsednik KD Calcit Kamnik

0
1676

Ciril Grkman je na občnem zboru Kolesarskega društva Calcit Kamnik, ki je potekal v Gostišču pri planinskem orlu v Stahovici, dobil podporo za nadaljnje vodenje kamniškega kluba. Cufi Calcit Bike Team vodi že od leta 2001.
V upravnem odboru bodo poleg predsednika sedeli podpredsednik Janez Vovk ter člani Boštjan Hribovšek, Petra Kranjec, Katarina Guzej, Sandi Auer in Boštjan Trstenjak. V nadzorni odbor so bili izbrani Miha Kirn, Mira Kranjec in Iztok Arbajter, v disciplinsko komisijo pa Fredo Rajter, Rajko Novak in Eva Cimprič.

Sicer pa je podpredsednik društva Janez Vovk med glavnimi aktivnostmi društva v letu 2018 izpostavil organizacijo 21. Kamniškega krosa (mednarodne dirke prve kategorije in hkrati tekme slovenskega pokala) ter v sklopu tega vojaškega svetovnega prvenstva, ureditev nove proge v Kamniku, udeležbe na svetovnih pokalih v Nemčiji ter na Češkem, udeležbo mladincev na mednarodnih dirkah ter odlične uvrstitve članov – društvo ima sedem državnih prvakov in je prvi v klubskem točkovanju.

Cilji za sezono 2019 so udeležba A ekipe in mladincev na dirkah v tujini, podpora Roku Nagliču v sodelovanju s Kolesarsko zvezo Slovenije pri lovu na uvrstitev na olimpijske igre v Tokio 2020, organizacija 22. Kamniškega krosa ter organizacija zimskih ter letnih priprav za člane društva.

Avtor fotografij: Frane Kranjec/prijavim.se
PR Calcit Bike Team

Oglasno sporočilo