V reprezentanci kar šest članov Domžal!

0
1797

Slovenska izbrana vrsta bo prvič v tem koledarskem letu na delu že konec januarja, ko se bo v španski Marbelli pomerila s Kitajsko. Novi selektor Matjaž Kek bo v tokratni reprezentančni akciji računal predvsem na nogometaše iz slovenske lige, med triindvajseterico izbrancev pa je kar šest Domžalčanov.
Reprezentančni vpoklic so namreč prejeli Tilen Klemenčič, Gaber Dobrovoljc, Gregor Sikošek, Adam Gnezda Čerin, Amedej Vetrih in Dejan Lazarević, ki bodo z reprezentanco v Španijo odpotovali 19. januarja. Pet dni kasneje jih čaka že omenjeni obračun s Kitajsko, 25. januarja pa se izbrana vrsta vrača v Slovenijo. Medtem ko so Dobrovoljc, Sikošek, Vetrih in Lazarević v preteklosti že bili del reprezentance, bo za Klemenčiča in Gnezdo Čerina, ki bo tudi najmlajši med vsemi reprezentanti, to njun prvi vpoklic.
Čeprav bodo naši nogometaši odsotni ravno sredi najpomembnejšega dela priprav, smo v Nogometnem klubu Domžale izredno veseli in ponosni, da je novi selektor vpoklical kar šesterico naših članov. Skupaj z Mariborom ima naš klub torej največ reprezentantov – celotni izbrani vrsti, na čelu s selektorjem Matjažem Kekom, pa želimo veliko uspeha v letu, ki je pred nami.
Srečno, Slovenija! #srcebije #skupajdovrha

Besedilo: Alen Obrez

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here