Dekleta U17 in članice ŽNK Radomlje začele s pripravami na spomladanski del sezone

0
2012

Dekleta U17 in članice so po zimskem premoru ponovno stopile na nogometno zelenico in pričele s pripravami na drug del sezone. Pri obeh ekipah smo videli nekaj novih obrazov tako v trenerski kot tudi igralski zasedbi.

Dekleta U17 z novim trenerjem (Foto: Šere V.)

Pri ekipi kadetinj je prišlo do spremembe na mestu glavnega trenerja, Rajka Jeršina je nadomestil Meho Bašič. Meho, ki mu ženski nogomet ni neznanka, saj je v preteklosti že vodil ekipo deklet U17 se tako ponovno vrača v naš klub, na čelo kadetske ekipe. Dekleta U17 čaka zahtevno pripravljalno obdobje, veseli pa smo, da se na zelenice po dolgotrajni poškodbi počasi vrača tudi Kaja Pečovnik.

Članska ekipa (Foto: Šere V.)

Tudi pri članski ekipi je v trenerskem štabu prišlo do dodatnih okrepitev. Peter Deisinger, bivši igralec NK Olimpija in NK Domžale bo kot pomočnik s svojimi igralskimi izkušnjami pomagal pri pripravi članske ekipe. Poleg nove moči v trenerskem štabu se je z nekaterimi novimi in »starimi« igralkami okrepil tudi igralski kader članskega moštva. Vsa nova trenerska in igralska imena vam bomo podrobneje predstavili v kratkem.

Obe ekipi čaka pestro pripravljalno obdobje, veseli nas, da tako ekipo deklet U17 kot člansko ekipo že na začetku priprav krasi obilica pozitivne energije in moštveni duh. Tako kot igralke tudi mi z veseljem pričakujemo izzive spomladanskega dela sezone.

VSI ZA ŠAMPIONKE RUMENE!

Vir: ŽNK Radomlje

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here