Kronika policijske postaje Domžale (od 11.3. do 17.3.2019)

0
2348
Foto: STA

11. 3. 2019
POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v osebni avtomobil v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim predmetom na vzvod skozi vrata poskušal vlomiti v osebni avtomobil, kar pa mu ni uspelo in je nato od dejanja odstopil. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnico oškodoval za okoli 200 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

12. 3. 2019
ODKRIT PONAREJEN BANKOVEC V BANKI V MENGŠU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni, da so delavci banke v Mengšu odkrili ponarejen bankovec. Ugotovljeno je bilo, da je občanka na svoj račun želela položiti denar, pri čemer so delavci banke odkrili, da je eden izmed bankovcev ponarejen. Sporni bankovec so policisti zasegli in ga bodo poslali v ekspertizo. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

13. 3. 2019
ZAČASNO ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V PRELOGU
Policisti PP Domžale so imeli v Prelogu v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom prepovedanih drog, prav tako je voznik osebnega avtomobila v postopku odklonil strokovni pregled. Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško dovoljenje, katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

14. 3. 2019
PROMETNA NESREČA II. KATEGORIJE V MENGŠU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije v Mengšu. Ugotovljeno je bilo, da so v prometni nesreči udeleženi voznik osebnega avtomobila, ter dve voznici osebnih avtomobilov. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnosti razdalji voznika osebnega avtomobila, kateremu so policisti zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa izdali plačilni nalog. V prometni nesreči se je poškodovala ena od voznic osebnega avtomobila, katera je naknadno sama iskala zdravniško pomoč.

14. 3. 2019
PROMETNA NESREČA II. KATEGORIJE V ZGORNJIH JARŠAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije v Zgornjih Jaršah. Ugotovljeno je bilo, da sta v prometni nesreči udeležena voznik osebnega avtomobila in voznica osebnega avtomobila. Do prometne nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega avtomobila, kateremu so policisti zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa izdali plačilni nalog. V prometni nesreči se je poškodovala voznica
osebnega avtomobila, katera je naknadno sama iskala zdravniško pomoč.

14. 3. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti PP Domžale so imeli v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

14. 3. 2019
ZAČASNO ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0,86 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško dovoljenje, katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

15. 3. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti PP Domžale so imeli v postopku dva kršitelja, katerima so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper oba kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu

15.3. 2019
KD NASILJE V DRUŽINI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o nasilju v družini. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je brat že dlje časa nad svojo sestro izvajal psihično nasilje. Zoper storilca bo podana KO na pristojno sodišče.

15. 3. 2019
VLOM V PODJETJE V RADOMLJAH

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v podjetje v Radomljah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod vlomil v pisarno ter izvršil tatvino snemalnika v katerem se nahajajo posnetki varnostnih kamer, nakar pa je izvršil še tatvino več bakrenih žlebov in obrob. Z dejanjem je podjetje oškodovano za okoli 4.000 EUR.
Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16. 3. 2019
PROMETNA NESREČA V RADOMLJAH IN ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA
DOVOLJENJA
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči v Radomljah. Ugotovljeno je bilo, da je do nesreče prišlo, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo voznika, ki je tudi vozil pod vplivom alkohola (0,87 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško dovoljenje, katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

16. 3. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti PP Domžale so imeli v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

16. 3. 2019
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti PP Domžale so imeli v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu

16. 3. 2019
ZAČASNO ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0,61 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško dovoljenje, katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

17.3. 2019
VLOM V AVTOMOBIL V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v avtomobil v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na neugotovljen način vlomil v vozilo ter nato iz vozila izvršil tatvino denarnice z dokumenti in denarjem. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

17. 3. 2019
DRZNA TATVINA IZ OSEBNEGA AVTOMOBILA V LUKOVICI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o drzni tatvini iz osebnega avtomobila na počivališču bencinskega servisa v Lukovici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na počivališču bencinskega servisa v Lukovici pristopila do tam parkiranega osebnega avtomobila v katerem sta počivala tuja državljana. S pretvezo o prazni pnevmatiki na parkiranem osebnem avtomobilu je iz vozila zvabil tuja državljana, ter med ogledovanjem
parkiranega vozila po vsej verjetnosti drugi storilec izkoristil njuno nepazljivost in jima iz zadnjega sedeža izvršil tatvino nahrbtnika z vsebino. Z opisanim dejanjem sta tuja državljana oškodovana za okoli 3.600 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava
kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov
pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here