Kronika policijske postaje Kamnik (od 18.3. do 23.3.2019)

0
2038

18.03.2019
TATVINA EURO PALET
Policisti so na Korenovi cesti obravnavali tatvino euro palet, kjer je neznani storilec neovirano pristopil do poslovnega prostora in z dvorišča odtujil okoli 60 lesenih euro palet. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI NA LJUBLJANSKI CESTI
Na Ljubljanski cesti v Kamniku je prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo voznika. Slednji je trčil v pred seboj stoječe vozilo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA PRIKOLICE
Policisti so bili obveščeni o tatvini tovorne prikolice znamke BAN z nameščeno tretjo reg. tablico LJ 259-GC, ki je bila odtujena pred gospodarskim poslopjem enega izmed podjetij v Kamniku.

19.03. 2019
VLOM V OSEBNI AVTO
V večernem času je neznanec poskušal vlomiti v parkiran avto na parkirišču bivšega podjetja Stol. Opravljen je bil ogled kraja dejanja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POGREŠANA OSEBA
Obveščeni smo o pogrešani osebi na območju Kamnika. V iskanje se je vključilo več policijskih patrulj z območja policijske uprave Ljubljana. Oseba je bila najdena in predana v zdravstveno oskrbo.

20.03.2019
TATVINA DENARNICE V DOMU KULTURE KAMNIK
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in prijavila kaznivo dejanje tatvine, in sicer je neznani storilec v učilnici baleta izkoristil nepazljivosti oškodovanke in ji odtujil denarnico z vsebino. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

21.03.2019
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Kamniku, kjer je neznani storilec v dopoldanskem času vlomil skozi balkonska vrata in pregledal hišo, kjer je iz otroške sobe odtujil denar. Po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

22.03.2019
POŠKODOVANJE STEKLA NA VRATIH LOKALA
V gostinskem lokalu na Ljubljanski cesti smo obravnavali kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari, ki ga je storil Kamničan, katerega natakarica ni hotela postreči s pijačo. Ta je zaradi tega z roko udaril v stekleni del terasnih vrat in razbil steklo ter povzročil materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

23.03.2019
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Policista sta imela na območju Kamnika v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 1.13 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na Ljubljanski cesti obravnavali prometno nesrečo z udeležbo motorista do katere je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja in neprilagojene hitrosti motorista, kateri je padel po vozišču in se poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here