Med zmagovalci na Startup trainu tudi izbranci Štartaj Domžale

0
2042

Vlak za Sofijo, Startup train, na katerega si je svojo vstopnico izmed 100 kandidati priborilo le 50 mladih, s svojimi odličnimi idejami, gre danes na štiridnevno pot iz Ljubljanske železniške postaje.

V kratkem pričanju poslovnih idej si je izmed petdesetih le petnajst ekip zagotovilo možnost, da se potegujejo za zagonski kapital v vrednosti kar 1.000.000 € pred partnerji investicijskega sklada Launchub. In uspelo je tudi izbrancem Štartaj Domžale!.

V prvi ekipi sta z idejo, ki kaže največ potenciala prepričala Iza Vrtačnik in Filip Uranc s svojo idejo Homehelp, drugi zmagovalec pa je Nejc Vrbovšek, ki je prepričal s svojo poslovno idejo Oriscraper.
Domžalske zmagovalce sta na nastop pripravili podjetniški mentorici Mellanie Grudniik in Karolina Vrtačnik.

Ponosni smo, da jim je uspelo!

In kaj sta poslovni ideji, ki sta prepričali komisijo?
Homehelp je storitev, preprosta za uporabo pri starejših ljudeh. Na enotni telefonski številki je na voljo pomoč v primeru npr. pokvarjenega pomivalnega stroja, pokvarjenega kotlička v wc-ju in podobno. Ekipa na drugi strani telefona na dom pošlje strokovnjaka, ki reši problem.
Oriscraper ima poleg sporočilne vrednosti tudi uporabniško funkcijo, saj se s prepogibom spremeni iz letaka v strgalo za sneg, lijak za tekočino za vetrobransko steklo in metlico za sneg.

Dodatne informacije: Mellanie Grudniik, 041 442 975

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here