NK Roltek Dob : University of North Carolina(UNC) 0:1

0
1008

Naša članska ekipa NK Roltek Dob se je v mednarodni prijateljski tekmi pomerila z ameriško univerzitetno ekipo University of North Carolina(UNC) in ji po trdem boju čestitala za tesno zmago z 0:1.
“Tar Heels”, kot imajo vzdevek (izvira še iz časov ameriške državljanske vojne) ekipe Univerze v Severni Karolini, so pokazali zelo odločno nogometno predstavo in pritisk na vrata “Modrih” iz Doba “kronali” z golom, edinim sicer na tekmi, ki ga je v 65.minuti tekme dosegel Lucas del Rosario.
Trener UNC Carlos Samoano je imel na voljo številno zasedbo dobro pripravljenih nogometašev, saj se “Ovni”( angleško “Rams”) prav te dni intenzivno pripravljajo v naši regiji.
Trener Dobljanov Nenad Toševski je nastopil z malce spremenjeno zasedbo in je po tekmi verjetno že pri nedeljskem derbiju z Radomljani. V vratih Dobljanov je poleg Tadeja Avsca prvič nastopil tudi Ivo Čančar, preizkusil pa je tudi nekatere nove nogometaše, ki se bodo morebiti znašli na seznamu ekipe v prihodnji sezoni.

Prijateljska tekma:
NK ROLTEK DOB : NORTH CAROLINA 0:1(0:0)FT
Lucas del Rosario(65′)

Čestitke gostom za zmago, našim nogometašem pa za srčno borbo do zadnjega sodnikovega piska!

Vsi za šampione iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi na klubski uradni spletni strani www.nkdob.si in na naši uradni Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič
Služba za stike z javnostjo NK Roltek Dob
nkroltekdob@gmail.com
FOTO: G.H., Press NK Roltek Dob

Oglasno sporočilo