Moto slalom v Lukovici

0
2572

Vreme je bilo v soboto 15. junija ravno pravšnje za tekmovalce, ki so se pomerili v moto slalomu na prostorih pri Avtomehaniki Kveder v Lukovici.
Na tokratno tekmovanje v moto slalomu za pokal Avto Kveder so prišli tudi tekmovalci iz sosednje Hrvaške, kar je dajalo tekmi  še poseben čar. Zavoj levo, zavoj desno, osmica in še kaj in to ne le enkrat, ampak večkrat in na dan so prišli pravi rezultati ter tudi zmagovalci. Tokrat so nam sicer sosedje odnesli kar nekaj prvih mest, a kaj zato, saj bo še kar nekaj priložnosti, da se zmage vrnejo v domače loge.
In kdo so bil kdo tokrat? Najmlajša tekmovalka je bila Zoja Rot, ki  je bila od najstarejšega tekmovalca Jožeta Cerarja mlajša kar za 57 let. Tako najmlajša kot najstarejši tekmovalec sta prejela pokala.  Sicer so pokale prejeli še Danijel Cerar v kategoriji otroci skupaj z Zojo Rot;  Miha Mahkota, Iztok Gostič in Igor Majhenič v kategoriji A do 50 ccm; Franko Uljanić Sanjin Puž in Sani Hlanuda v kategoriji B do 350 ccm; Vedran Kukurin, Franko Uljanić in Jože Cerar v kategoriji C nad 350 ccm; Franko Ulajnić, Vedran Kukurin in Gašper Mahkota v kategoriji d motokros, enduro in trial motorji. Tako kot samo tekmovanje, je bila zanimiva še predstavitev motorjev Triumph, ki so bili pripravljeni za testne vožnje in so jih tekmovalci med tem, ko so imeli čas lahko tudi preizkusili. Po podelitvi pokalov najboljšim je že tekla beseda o tem, kdaj se ponovno srečajo in dan je že okvirni termin, v avgustu naslednjega leta.

DJD  

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here