Kronika policijske postaje Kamnik (od 17.6. do 21.6.2019)

0
1782

17.06.2019
PRIJET PRI TATVINI
V eni izmed trgovin na območju Kamnika je prišlo do tatvine artiklov. Tatvino je opazil zaposleni v trgovini, ki je osebo zadržal do prihoda policistov. Podana bo kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

18.06.2019
PROMETNA NESREČA V VRHPOLJAH
Na regionalni cesti Kamnik-Ločica v naselju Vrhpolje je bila obravnavana prometna nesreča do katere je prišlo zaradi vožnje pod vplivom alkohola in vožnje po nasprotnem voznem pasu voznika motornega kolesa, kateri je padel po vozišču in se telesno poškodoval. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PRIDRŽAN PIJAN MOŠKI
V Kamniku v stanovanjskem bloku je prišlo do verbalnega spora med sosedoma. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je pijan moški kričal neprimerne besede in razbijal po vratih prijavitelja, tako da ga je slišal cel blok. Ker se ob prihodu policistov na kraj ni pomiril in je bilo pričakovati, da bo s kršitvami nadaljeval, mu je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje do iztreznitve. Prav tako mu je bil izdan plačilni nalog za več kršitev po Zakonu o javnem redu in miru.

19.06.2019
INTERVENCIJA V KAMNIKU
V Kamniku so policisti obravnavali intervencijo, kjer je moški kršil javni red in mir s tem da je pljunil mimoidočo občanko, ki se je peljala mimo z vozilom pri odprtem oknu.  Kršitelju bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

POLICIST ZA EN DAN
Policistka je opravljala opazovalno službo po mestu Kamnik, kjer je opazila neznanega moškega, ki je poleg civilnih oblačil nosil dele policijske uniforme, in sicer modro srajco s kratkimi rokavi in oznakami policije na rokavih. Opravljen je bil postopek, v katerem smo moškemu zasegli srajco in ga oglobili skladno z Zakonom o organiziranosti in delu v policiji.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
Neznanec je na Šolski ulici izvršil tatvino obeh registrskih tablic. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

SPOR ZARADI SPUŠČENEGA PSA
Policisti so v Trzinu obravnavali intervencijo na javnem kraju. Občanka je po naselju sprehajala svojega psa, ko je do njiju pritekel pes, ki ni bil na povodcu in z lajanjem prestrašil občanko in njenega psa. Lastnica je pobeglega psa je v nadaljevanju še s povodcem po glavi udarila prijaviteljico. Po zbranih obvestilih bo lastnici psa izdan plačilni nalog za kršitev zakona o zaščiti živali in po zakonu o javnem redu in miru.

20.06.2019
INTERVENCIJA V DOMŽALAH
Policisti so bili napoteni v Domžale, kjer je moški kršil javni red in mir s tem, da je verbalno žalil in vpil na očeta in brata. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru. 

POZABILA DENAR V REŽI BANKOMATA
Občanka se je zglasila na policijsko postajo in povedala, da je 19.6.19 opravila dvig denarja na bankomatu na bencinskem servisu Petrol v Mostah, ki ga je pozabila vzeti. Občana-ko, ki je našel denar naprošamo, da ga prinese na policijsko postajo. 

21.06.2019
TATVINA MOBILNEGA TELEFONA NA BAZENU
Občan se je zglasil na policijsko postajo in prijavil tatvino mobilnega telefona Huawei P smart, ki ga je neznanec odtujil hčerki na bazenu v Kamniku.

Občane naprošamo, da primerno zavarujejo svoje predmete na javnih krajih, kjer so dosegljivi vsakomur. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here