#GogiCamp 2019

0
951

Med 23. 6. in 29. 6. 2019 je na Rogli že tradicionalni, šesti košarkarski kamp za osnovnošolce, ki poteka pod vodstvom trenutno najboljšega slovenskega košarkarja in člana NBA ekipe Miami Heat, Gorana Dragića.

Osrčje kampa je tudi letos, kot že samo ime pove, košarka. Otroci so se bodo na skrbno načrtovanih treningih pod vodstvom Gorana in trenerjev pomočnikov, dvakrat dnevno spoznavali in nadgrajevali svoje košarkarsko znanje.

Treningi so prilagojeni otrokovim sposobnostim, tako da je prav vsak mali košarkar oziroma košarkarica lahko nadgradil/a svoje osnovno znanje. Na otroke pa Goran ne bo prenesel le ljubezni do športa in zdravega načina življenja, temveč tudi vrednote, ki so v njegovi karieri postale njegov zaščitni znak: nesebičnost, poštenost, predanost, čistost, dobrodelnost.

Kamp je v osnovi organiziran tako, da iz otrok izvabil tisto najboljše, saj je skozi celoten teden poskrbljeno za pravo kombinacijo športa in zabave.

Poleg košarke, kjer bodo otroci spoznavali športni duh, timsko delo in vztrajnost ter tako utrjevali svojo samozavest, bodo otroci v prostem času z Goranom in njegovimi prijatelji počeli še veliko poučnih in zanimivih stvari: spoznavali različne športe, odkrivali naravo, se udeležili olimpijade in še mnogo več.

Ves čas kampa bodo, poleg Gorana, za otroke skrbeli še trenerji, pomočniki ter vzgojitelji in vzgojiteljice.

Priložnost, da otroci pod okriljem človeka, kot je Goran Dragić, spoznavajo prijatelje in šport, je po besedah dosedanjih udeležencev in njihovih staršev neprecenljiva izkušnja, ki si jo bodo vsi udeleženci kampa zagotovo zapomnili za celo življenje.

Od 22 košarkarskih trenerjev Dobil povabilo od Gorana Dragića tudi Marjan Bolhar za vodenje boksa in kickboxinga, ter borilne veščin, ter bil je gost Gogi Campa.

M.B.

Oglasno sporočilo