Dijakinje in dijaki Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik izjemni tudi na splošni maturi

0
1466

Za nami je še eno sklepno dejanje šolskega leta – splošna matura in rezultati generacije 2019. Komu pripada naziv diamantni maturant? To je dijak ali dijakinja, ki na splošni maturi zbere VSEH možnih 34 točk. In takega imamo letos tudi pri nas! Kamničani smo lahko ponosni na diamantnega maturanta Tima Kmecla in zlato maturantko Mašo Kotnik ter zlata maturanta Vitjo Bizjaka in Andraža Zalogarja. Po rezultatih poklicne mature smo tako dočakali tudi rezultate splošne mature.

Splošno maturo je na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra Kamnik v spomladanskem roku opravljalo 108 dijakov, skupen uspeh kamniških maturantov pa je 96,3-odstoten.

Iskrene čestitke je dijakinjam in dijakom namenila ravnateljica Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik Bernarda Trstenjak, seveda so se čestitkam pridružili tudi razredniki maturantk in maturantov ter ves ostali strokovni kader kamniške gimnazije.

Želimo vam veliko veselja v zasluženih počitnicah, nato pa zanimiv in uspešen študij, da ste vseskozi ustvarjalni ter stkete dobro prihodnost zase in za druge.

Občina Kamnik

Oglasno sporočilo