Kronika policijske postaje Kamnik (od 8.7. do 14.7.2019)

0
1885

8. 7. 2019
POSKUS VLOMA V TRGOVINO V KAMNIKU
Neznani storilec je med 4. in 5. uro v Kamniku z razbijanjem stekla vhodnih vrat poskušal vlomiti v trgovino, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje  obvestil in kazenska ovadba.

POZABIL DENAR V REŽI BANKOMATA
Občan se je zglasil na policijsko postajo in povedal, da je 7. 7. 2019 opravil dvig denarja na bankomatu pri trgovini Spar v Kamniku. Denar je po dvigu pozabil vzeti. Najditelj/ica, ki je našel denar naprošamo, da ga prinese na policijsko postajo. Sledi zbiranje  obvestil in kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA V ZAGORICI
Z zbranimi obvestili in ogledom kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da je do nesreče prišlo zaradi nepravilne strani vožnje. V nesreči je se je potnik v vozilu povzročiteljice lažje telesno poškodoval. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA NA ŠUTNI
Pri Osnovni šoli Toma Brejca je bil v prometni nesreči udeležen voznik osebnega vozila, ki naj bi domnevno med vožnjo zadremal, pri čemer je zapeljal na nasprotni vozni pas čez pločnik in trčil v zaščitno ograjo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

9. 7. 2019
GLASNA GLASBA IN VPITJE V KAMNIKU
Policisti so ob 23.58 v Kamniku zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

10. 7. 2019
GLASNA GLASBA IN PETJE V KAMNIKU
Policisti so ob 00.22 v Kamniku zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

POSKUS VLOMA V GOSTINSKI LOKAL V KAMNIKU
Neznani storilec je preko noči v Kamniku poskušal vlomiti v gostinski obrat, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

PIJAN VOZNIK V KAMNIKU
V Kamniku je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zato mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 1.11 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

KRAVE NA KISOVCU POŠKODOVALE VOZILO
Občan je na PP Kamnik prijavil, da so mu krave na Kisovcu poškodovale osebno vozilo. Opravljen je bil ogled vozila. Vozilo ima poškodovano zadnjo registrsko tablico, odtrgane črke znamke vozila, zadnji in prednji desni brisalec. Na vozilu so bile vidne sledi jezika in sline na zadnjem steklu.

11. 7. 2019
PROMETNA NESREČA S POBEGOM V MENGŠU
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila v krožišču v Mengšu. Drugi udeleženec je s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

PROMETNA NESREČA NA KORENOVI
Na Korenovi se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo v kateri sta oba  udeleženca izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu in sta se sama dogovorila o nastali manjši materialni škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

VLOM V VOZILO
Policisti so na cesti proti Primožu obravnavali vlom v osebni avtomobil. Neznani storilec je razbil steklo na vratih vozila in iz njega odtujil nahrbtnik z vsebino. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

IZVEN ŽEJ PADEL KOLESAR
Na cesti Moste – Vodice, v bližini PC Komenda, je prišlo do prometne nesreče oz. padca kolesarja. Policisti so z zbiranjem in ogledom kraja ugotovili, da je šlo pri prometni nesreči za samoudeležbo kolesarja, ki je med vožnjo s kolesom padel in se pri tem poškodoval.

PIJAN VOZNIK V KAMNIKU
V Kamniku je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zato mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.70 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

12. 7. 2019
PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KAMNIKU
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila na parkirišču na Cankarjevi v Kamniku. Drugi udeleženec je s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

13. 7. 2019
SPOR MED SOSEDOMA V KAMNIKU
V Kamniku je pri košenju trave prišlo do spora med sosedoma. Po zbranih podatkih in opravljenih razgovorih bo kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

VLOM V GOSTINSKI LOKAL V KAMIKU
Neznani storilec je preko noči z razbijanjem stekla na vratih prišel v lokal in odtujil denarnico z  menjalnim denarjem. Opravljen je bil ogled kraja dejanja in zavarovane sledi. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

POSKUS VLOMA V GOSTINSKI LOKAL V KAMNIKU
Neznani storilec je preko noči v Kamniku poskušal vlomiti v gostinski lokal, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA V KROŽIŠČU
V krožišču pri Qlandiji je prišlo do prometne nesreče zaradi nepravilnega premika z vozilom. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o pravilnih cestnega prometa.

POVOŽENJE DIVJADI V VOLČJEM POTOKU
V Volčjem Potoku je voznik osebnega avtomobila zbil srno in pri tem poškodoval vozilo. Voznik je izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

14. 7. 2019
PROMETNA NESREČA S POBEGOM PRI ARBORETUMU
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila na parkirišču pri Arboretumu. Drugi udeleženec je s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

PROMETNA NESREČA NA STUDENCAH
Na Studencah se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo v kateri sta oba  udeleženca izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu in sta se sama dogovorila o nastali manjši materialni škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

DRZNA TATVINA V KAMNIKU
Policisti so v centru Kamnika obravnavali drzno tatvino. Moški je med 17. in 18. uro izkoristil nepazljivost zaposlenih gostinskem lokalu in iz blagajne odtujil denar. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

DRZNA TATVINA V KAMNIKU
Policisti so v centru Kamnika obravnavali drzno tatvino. Moški je vstopil v delavnico in izvršil tatvino denarja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

POVOŽENJE DIVJADI V PODHRUŠKI
V bližini Podhruške je voznik osebnega avtomobila zbil srno in pri tem poškodoval vozilo. Voznik je izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here