Kronika policijske postaje Kamnik (od 9.9. do 14.9.2019)

0
1730

09.09.2019
UGRIZ PSA V TUNJICAH
Policisti so na območju Tunjic obravnavali intervencijo na javnem kraju, kjer je spuščen pes v predel meč ugriznil kolesarko, katera se je pripeljala mimo stanovanjske hiše. Po vseh zbranih obvestilih bo lastniku psa izdan plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.

10.09.2019
INTERVENCIJA NA VIRU
Policisti so na območju policijske postaje Domžale obravnavali intervencijo, kjer je sin doma kršil javni red in mir s tem, da je vpil po hiši in pri tem razbil steklo na vratih vitrine zaradi česar se je njegova mati počutila ogroženo in poklicala policijo. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

ZAPARKIRANJE VOZILA
Policisti smo bili obveščeni o zaparkiranem vozilu na Medvedovi ulici, kjer prijavitelj ni imel dostopa do svojega doma. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

11.09.2019
PROMETNA NESREČA NA LJUBLJANSKI CESTI
Na Ljubljanski cesti se je zgodila prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom povzročitelja. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

VINJEN VOZNIK V MOSTAH
V Kamniku je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, kateri je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.68 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

12.09.2019
PROMETNA NESREČA V SREDNJI VASI
V Srednji vasi pri trgovini Tuš se je zgodila prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti povzročiteljice, katera se je vključevala iz stranske na prednostno cesto. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA V PODGORJU
V Podgorju, kjer je na cesti postavljena šikana za umirjanje prometa je prišlo do prometne nesreče zaradi neprilagojene hitrosti voznika, kateri je z desnim delom vozila trčil v robnik in izgubil oblast nad vozilom, zapeljal levo izven vozišča in trčil v drog javne razsvetljave in tam obstal. Voznik je zadobil lahke telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom s kraja odpeljan. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

13.09.2019
VLOM V VOZILO
Neznani storilec je v Volčjem Potoku, sredi belega dne z neznanim predmetom na vzvod skozi voznikova vrata vlomil v vozilo in iz notranjosti odtujil denar in prenosni računalnik znamke Lenovo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

NA KISOVCU NAJDENI AVTOMOBILSKI KLJUČI
Na Kisovcu je občan našel avtomobilske ključe vozila znamke Renault Scenic. Napisan Zapisnik o najdenih stvareh. Občan-ka, kateri je ključe izgubil jih lahko prevzame na policijski postaji Kamnik.

14.09.2019
ZASEG MOTORJA
Policista sta imela na območju Mengša v postopku voznika neregistriranega mopeda, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bil moped na podlagi 23.čl. ZPrCP proti Potrdilu zasežen in odpeljan v hrambo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

NUDENA ASISTENCA PRI PREVOZU V POLJE
S strani zdravnika zdravstvenega doma Kamnik je bila patrulja obveščena o pobeglem pacientu, kateri je bos, oblečen le v hlače, zgoraj pa brez oblačil. Ob pregledu okolice ga je patrulja izsledila in predala zdravstvenemu osebju in zaradi agresivnosti nudila asistenco pri prevozu v PK Ljubljana Polje. Med prevozom se je občan nedostojno vedel do policistov, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here