Kronika policijske postaje Kamnik (od 23.9. do 29.9.2019)

0
2168

23.09.2019
ZATAJITEV TELEFONA
Občan se je zglasil na policijsko postajo in prijavil kaznivo dejanje zatajitve, ker bivši zaposleni v podjetju po prekinitvi delovnega razmerja, ni vrnil službenega telefona in s tem oškodoval podjetje. Sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA NA LJUBLJANSKI CESTI
Na Ljubljanski cesti se je zgodila prometna nesreča z udeležbo treh vozil, do katere je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje povzročitelja prometne nesreče. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu

PRIJAVA GOLJUFIJE
Občanka se je zglasila in prijavila goljufijo na internetu. Z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec oškodovanki lažnivo prikazoval, da bo njeno vlaganje denarja v podjetje KontoFX, prineslo visoke donose. Na ta način je oškodovanko zavedel, da je v podjetje za trgovanje s kripto valutami vložila veliko vsoto denarja, katero je tudi izgubila. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

24.09.2019
PROMETNA NESREČA
V Bistričici se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri je udeleženka izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

INTERVENCIJA V LOKALU
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer je neznani storilec v lokalu, kršil javni red in mir s tem, da je v predel glave udaril prijavitelja in s kraja odšel. Sledi zbiranje obvestil v zvezi izsleditve neznanca in ustrezen ukrep zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

25.09.2019
TATVINA V TRGOVINI SPAR
V trgovini Spar sta dva neznanca izvršila tatvino dveh Garmin naprav. Policisti so v trgovini zasegli posnetke varnostnih kamer. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

26.09.2019
TATVINA VLEČNE KLJUKE
V Komendi je neznani storilec iz parkiranega vozila odtujil originalno vlečno kljuko in oškodoval lastnika. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

INTERVENCIJA V MOSTAH
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer je hčerka kršila javni red in mir s tem, da je očeta verbalno žalila, na njega vpila in govorila neprimerne besede.
Kršiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

27.09.2019
POSKUS VLOMA V VOZILO
Policisti so na makadamskem parkirišču v Kamniški Bistrici obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

INTERVENCIJA V MEDVODAH
Policisti so na območju Medvod obravnavali intervencijo, kjer je sta se zaradi denarja sprla izven zakonska partnerja, kjer je kršitelj žalil in poniževal svojo partnerico. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

VLOM V HIŠO V KOMENDI
Neznani storilec je med 17.00 in 20.20 uro na območju občine Komenda vlomil skozi okno kleti in iz notranjosti odtujil denar. Policisti so opravili ogled kraja dejanja. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

27.09.2019
POŠKODOVANJE STEKLA NA VOZILU
Neznani storilec je pristopil do parkiranega vozila v Utiku pri šoli in razbil steklo na vratih prtljažnika, vendar iz vozila ni ničesar odtujil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

29.09.2019
VLOM V TV IN TATVINA ORODJA
V Komendi so neznanci prerezali cerado tovornega vozila last podjetja P.O.G. d.o.o., neovirano vstopili v notranjost tovornega dela in iz njega odtujili kovček z orodjem v katerem sta bila dva vijačnika in udarno kladivo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here