Kronika policijske postaje Kamnik (od 15.10. do 20.10.2019)

0
1818

15.10.2019
UGRIZ PSA
Policisti so na območju Češnjic obravnavali intervencijo na javnem kraju, kjer je spuščen pes v nogo ugriznil poštarco, katera je dostavila pošto na naslov. Po vseh zbranih obvestilih bo lastniku psa izdan plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.

PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
V Kamniku se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo v kateri sta oba udeleženca izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu in sta se sama dogovorila o nastali manjši materialni škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policista sta imela na območju Kamnika v postopku osebo, katera je policistki izročila NN snov rjavo-zelene barve-sum, da gre za prepovedano drogo konoplja. Zaradi suma, da gre za prepovedano drogo za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

PONAREJEN BANKOVEC
Policisti smo bili s strani zaposlenega na Petrolu obveščeni o ponarejenem bankovcu za 50 evrov, s katerim je plačevala stranka na Petrolu. Zaposleni je ugotovil, da je bankovec ponarejen. Po opravljeni analizi sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

16.10.2019
POSKUS VLOMA V VOZILO
Policisti so na makadamski poti na Svetega Primoža obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Na Perovem se je zgodila prometna nesreča z udeležbo treh vozil in sicer je povzročitelj le te zaradi neprilagojene hitrosti trčil v pred seboj stoječe vozilo, katerega je odbilo naprej v tretje vozilo. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

17.10.2019
INTERVENCIJA
Policisti so na območju Kamnika obravnavali intervencijo, kjer so se sosedje sprli zaradi parkirnega prostora pri stanovanjskim bloku. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

18.10.2019
GLASNA GLASBA V KOMENDI
Policisti so v Komendi zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

PRIJAVA KAZNIVEGA DEJANJA
Na postajo se je zglasila občanka in na zapisnik prijavila kaznivo dejanje zloraba negotovinskega plačilnega sredstva. Neznanec je na neugotovljen način iz transakcijskega računa društva Vivamar, preko aplikacije Adyen opravil 6 nakazil denarja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

19.10.2019
VLOM V VOZILO
Policisti so v Volčjem Potoku obravnavali vlom v osebni avtomobil. Neznani storilec je je z neznanim predmetom na vzvod odprl prednja leva vrata vozila, vendar iz notranjosti ni ničesar odtujil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

20.10.2019
NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
Občanka je obvestila policiste, da je na bankomatu pri osnovni šoli Komenda našla denar. Napisan zapisnik o najdenih stvareh, občan/ka, kateri je pozabil denar pa se lahko zglasi na policijski postaji in denar prevzame.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here