Prosta delovna mesta na portalu OPTIUS.COM

198

Adrial d.o.o. – Optik (m/ž)
Podjetje Adrial d.o.o. se ukvarja s prodajo medicinskih pripomočkov, sončnih in korekcijskih očal. V svoj kolektiv vabijo novega sodelavca s pridobljeno izobrazbo tehnik optik (optometrist). Delo se bo opravljalo na Viru pri Domžalah. Rok za prijave je do 31. 12. 2019.

Intersport ISI, d.o.o. – Prodajalec (m/ž)
Intersport je z več kot 5400 prodajalnami v 44 državah največja veriga prodajaln s športno opremo na svetu. K sodelovanju vabijo Prodajalce (m/ž) v poslovalnici Intersport Kamnik. Rok za prijave je 20. 12. 2019.

Emrax d.o.o. – Vodja kontrole kakovosti (m/ž)
EMRAX d.o.o. je hitrorastoče, inovativno podjetje, ki razvija, proizvaja in prodaja visokozmogljive elektromotorje za letala, EV, čolne, industrijo itd. Večina motorjev je prodanih v tujino. V svojo ekipo vabijo Vodjo kontrole kakovosti (m/ž) za delo v Kamniku. Rok za prijave je 1. 1. 2020.

HS PLUS d.o.o. – Svetovalec v klicnem centru za poljski trg (m/ž) in Vodja poljskega trga v klicnem centru (m/ž)
V podjetju HS Plus d.o.o. zaposlijo nove sodelavce z znanjem poljskega jezika na delovni mesti  Svetovalec v klicnem centru za poljski trg (m/ž) in Vodja poljskega trga v klicnem centru (m/ž). Delo se bo opravljalo v industrijski coni Trzin. Rok za prijave na oglasa je do 30. 12. 2019.

RSN MEDIA d.o.o. – Tehnolog / samostojni strokovni sodelavec za grafične tehnologije (m/ž)
V  podjetju RSN MEDIA d.o.o. se ukvarjajo s širokim naborom izdelave produktov in storitev povezanih s področjem vizualnih komunikacij. S tem namenom med svoje vrste vabijo sodelavca/ko, ki mu načrtovanje, razvoj in konstruiranje novih produktov predstavlja izziv! Delo se bo opravljalo v Trzinu, rok za prijave pa je do 27. 12. 2019.

Količevo Karton d.o.o. – Referent prodaje m/ž (Customer Service Manager)
Količevo Karton d.o.o. za PRODAJNO PISARNO MM PRODAJA KARTONA, d.o.o. išče dodatnega sodelavca (-ko) za delo v notranji prodaji – operativnem servisu kupcev. Delo se opravlja v dopoldanskem delovnem času, v Domžalah. Rok za prijave je do 25. 12. 2019.

Tosama d.o.o. – Blagovni manipulant (m/ž) – viličarist
Podjetje Tosama d.o.o. k sodelovanju vabi kandidate za prosto delovno mesto: Blagovni manipulant (m/ž) – viličarist. Delo bo med drugim obsegalo: interne prevoze in pretovore ter manipulativna dela v postopkih skladiščenja in distribucije blaga, po potrebi prepakiravanje ali etiketiranje blaga, nadziranje in tekoče vzdrževanje transportnih sredstev. Rok za prijave je do 27. 12. 2019, delo se bo opravljalo na Viru.

Horjak – Precise d.o.o. Domžale – Operater na CNC rezkalnem in stružnem centru (m/ž)
V podjetju Horjak – Precise d.o.o. Domžale  vabijo kandidate in kandidatke na prosto delovno mesto: Operater na večosnem CNC rezkalnem in stružnem centru m/ž. K sodelovanju vabijo tako začetnike kot tudi izkušene delavce s prakso. Rok za prijave je do 28. 12. 2019.

Optius

 

Oglasno sporočilo