Ljubljanski Božično novoletni karate turnir ”Kimon”

0
1914

Kot vsako leto, je bil prednovoletni Karate turnir, 2019/20, zelo lepo obiskan.

Veliko otrok in tudi starejših, se je 8. 12. v dvorani vojašnice Mors, pomerilo v kihonu, katah in kumiteju. Organizator, KK Kimon Ljubljana, na čelu z mojstrom Bojanom Marinčkom, je s posamičnimi darili poskrbel za praznično vzdušje in kar je zelo pomembno, med seboj se je na začetku pomerila velika četica oseb z posebnimi potrebami. Gostje so prihajali tudi iz Beograda, Srbije in Romunije.

Za Domžale so na prazničnem Karate turnirju, v spremstvu Senseia Lovrenca  Kokalja 6.Dan Renshi, nastopali: Blaž Dragar, Liam Letić, Jakob Šernek, Gaja Mazvita Strauss, Sara Šklander, Rok Felicijan. Prav vsi so osvojili odličja, kar je odlična popotnica za zadnji pokalni turnir v letu 2019, ki bo 14.  12. na tromeji, Avstrija, Slovenija Madžarska, v Kuzmi, kjer bodo pripravili že 27. Tradicionalni mednarodni Karate-Do turnir. V skupnem seštevku, Domžalski Karate-Do klub Atom močno vodi.

Karate-Do klub Atom Domžale, 1. 1. 2020, vabi na tradicionalni Karate trening v Kamniško Bistrico. Pričetek ob 12.00 uri.

Zenmedia

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here