Za oskrbovance DSO Kamnik Calcitovci zbrali dober tisočak

0
1181

December je že tradicionalno mesec dobrodelnosti za kamniške odbojkarje, ko s prodajo koledarja članskih ekip pomagajo lokalnemu okolje. Letos so se namenili pomagati oskrbovancem Doma starejših občanov Kamnik. Zanje so zbrali dobrega tisočaka.

Calcit Volley je letos prisluhnil želji fizioterapevtov kamniškega doma starejših občanov, ki si že celo desetletje prizadevajo pridobiti napravo za izvajanje fizioterapij z magnetnim poljem, a je bila vedno izven dosega njihovih finančnih zmožnosti. Več kot polovica njihovih oskrbovancev namreč potrebuje najzahtevnejšo zdravstveno oskrbo.

Odbojkarji so s pomočjo svojih navijačev zbrali 1.100 EUR, čemur bodo v DSO Kamnik dodali razliko do zneska in kupili napravo, ki bo lažje in težje pokretnim oskrbovancem olajšala prenekatero fizično oviro in jim omogočila večjo samostojnost in vključenost v domsko življenje.

Sredstva sta direktorici DSO Kamnik, Maji Gradišek, in fizioterapevtoma Pavletu Alandžaku ter Janezu Homarju, med včerajšnjim finalnim obračunom med ACH Volleyjem in Merkur Mariborom v Pokalu Slovenije predala predsednik OK Kamnik, Gregor Hribar, in odbojkarica Calcit Volleyja, Katja Mihalinec.

Foto: Klemen Brumec

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here