Avto kino Domžale

0
1019

Ukrepi zaradi pandemije v tem trenutku dovoljujejo dvoje: Avto kino, ki se odvija na prostem, obiskovalci pa so v avtomobilu. To začnemo 28.5. in bomo filme na ta način na parkirišču bivše Metalke predvajali vse četrtke, petke in sobote tudi v juniju.

Filme lahko predvajamo tudi v dvorani, vendar je v njej lahko le do 50 obiskovalcev. S projekcijami filmov bomo v Mestnem kinu začeli v ponedeljek, 1.6. in zaenkrat imamo pripravljen program za junij: filmi bodo na sporedu v ponedeljek, torek in sredo zvečer, ob petkih pa ob 18. uri mladinski, otroški oziroma družinski.

Če bo dovoljenih večje število obiskovalcev na prostem ( npr. vsaj 200), si želimo, da bi poleti lahko izvajali tudi projekcije filmov v okviru Letnega kina (ker bo potrebno kontrolirati obiskovalce, bomo letos filme predvajali na enem od parkirišč, ali na Metalkinem ali na našem), prav tako pa se za avgust dogovarjamo tudi za projekcije filmov v Arboretumu Volčji Potok. A vse odločitve bomo sprejemali sproti glede na ukrepe in seveda tudi ekonomičnost pri organizaciji.

Še to: v juniju bomo v sodelovanju z Arboretumom ob sobotah (13., 20,. in 27. 6) ob 18. uri pripravljali koncerte klasične glasbe v Rozariju. 

 

Oglasno sporočilo